zdrovit-vedixin-269 1. Zdrovit Vedixin -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Zdrovit Vedixin

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: NP Farma, Polonia
Forma: -
Preț: 19.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Zdrovit Vedixin

Zdrovit Vedixin - NP Farma

Compoziție:
agent de umplere: celuloza microcristalina; acid ascorbic; gelatina (capsula); luteina 5% din craite (Tagetes erecta); pulbere de afine (Vaccinium myrtillus); sulfat de zinc monohidrat; vitamina A acetat; selenit de sodiu 1% pe suport de carbonat de calciu; agent antiagregare; stearat de magneziu; riboflavina; colorant capsula: E171. 1 capsula de 510mg contine: 3 mg luteina (min. 0,12mg zeaxantina); 50mg pulbere de afine; 1,6mg vitamina B2 (114% din DZR*);800 ľg vitamina A retinol echivalent (100% din DZR*);80mg vitamina C (100% din DZR*);15mg zinc (150% din DZR*);25ľg seleniu (45% din DZR*)

Compuși principali:
Luteina este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces.
Pulberea de afine contine antiociani, substante din grupul flavonoidelor, care sustin nutritia structurilor delicate ale retinei, ca si producerea si refacerea rodopsinei un pigment vizual esential pentru vederea corecta, mai ales dupa lasarea intunericului.
Antocianii protejeaza celulele retinei impotriva aparitiei alterarilor degenerative si inflamatorii si imbunatatesc acuitatea vizuala.
Vitamina B2, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale.
Seleniul, vitamina B2 si vitamina C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.


Mod de administrare:

Oral, 1 capsula pe zi, dupa masa.

Zdrovit Vedixin opinii
Zdrovit Vedixin prospect
Zdrovit Vedixin componență
Zdrovit Vedixin dozare
Zdrovit Vedixin contraindicații
Zdrovit Vedixin preț
Zdrovit Vedixin înlocuitori
Zdrovit Vedixin înlocuitor
Zdrovit Vedixin echivalent
Zdrovit Vedixin înlocuitor mai ieftin
Zdrovit Vedixin dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Zdrovit Vedixin

Adăugați opinia despre Zdrovit Vedixin

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii