wobenzym-305 1. Wobenzym -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Wobenzym

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Mucos Pharma Germania
Forma: -
Preț: 162.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Wobenzym

Indicații:
Wobenzym este indicat in diferite afectiuni cu componenta inflamatorie si imunodereglari: tromboflebita si sindrom posttrombotic inflamatii ale tractului urogenital, inflamatii ORL boli reumatice (artroze, artrite, poliartrita reumatoida, antifosfolipidic) stari inflamatorii de natura traumatica stari inflamtorii consecutive interventiilor chirurgicale stomatologice si altor interventii minore inflamatii provocate de iradiere in stari de reconnolescenta profilactic (creste concentratia antibioticelor in sange)

Compoziție:
Wobenzym contine proteinazele pancreasului (tripsina, chimotripsina), proteinazele plantelor (papaia si ananas, papaiana si bromelina) rutozid, bioflavonoid obtinut din planta Sophora japonica. Enzimele si substantele fiziologic active de origine vegetala (rutin, papaina, bromelain) din compozitia Wobenzym-ului au efect antioxidant si incetinesc procesul de imbatranire al organismului.

Acțiune farmacologică:
- efect antioxidant si incetinesc procesul de imbatranire al organismului.

Contraindicatii:
Preparatele ETS se recomanda sa fie administrate cel putin cu 30 min. inainte de luarea mesei, fara a strivi drajeul, cu o cantitate mare de apa (200 ml). Este posibila administrarea peste 2-2,5 h dupa mancare.

Mod de administrare:

Dozele recomandate pentru preparatele ETS sunt determinate de biodisponibilitatea redusa a lor (in intestin se absoarbe mai putin de 20%). Wobenzym se indica in doza de 5-10 drajeuri de 3 ori pe zi la inceputului tratamentului (pana la o luna), apoi cate 3-5 drajeuri de 3 ori pe zi. In dependenta de activitatea si severitatea patologiei, se administreaza: la adulti: 3-5 drajeuri de 3 ori pe zi (3-4 saptamani), se continua cu 2-3 drajeuri de 3 ori pe zi (8-12 saptamani) profilactic: 2 drajeuri de 3 ori pe zi, 4-6 saptamani (de 2-3 ori pe an). Se administreaza cu cel putin 30 minute inainte de masa cu o cantitate mare de apa (200ml).

Prezentare:
Flacon cu 200 drajeuri

Wobenzym opinii
Wobenzym prospect
Wobenzym componență
Wobenzym dozare
Wobenzym contraindicații
Wobenzym preț
Wobenzym înlocuitori
Wobenzym înlocuitor
Wobenzym echivalent
Wobenzym înlocuitor mai ieftin
Wobenzym dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Wobenzym

Adăugați opinia despre Wobenzym

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii