vivanatura-crema-impotriva-caderii-parului-250-ml-1787 1. Crema impotriva caderii parului -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Crema impotriva caderii parului

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul:
Producător: Vivanatura
Forma: cremă

Descrierea produsului Crema impotriva caderii parului

Crema impotriva caderii parului, 250 ml

Indicatii:

Crema impotriva caderii parului are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante, uleiuri naturale şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML este eficientă încă de la prima ulilizare. Regenerează rădăcina firului de păr, oprește căderea acestuia, părul devenind astfel rezistent și sănătos.

Compozitie Crema impotriva caderii parului:

Conține 95% substanțe naturale și 5% substanțe de origine naturală.
Leonard Radutz formula.

Compusii principali:

Plantele folosite în această cremă au fost alese cu grijă, pentru ca efectele lor să se completeze şi să se potenţeze reciproc, rezultând o formulă unică de îngrijire a părului, revoluţionară şi eficientă. Astfel, mesteacănul stimulează creșterea părului, reglează funcționarea glandelor seboreice, previne apariția mătreţii. Brusturele este indicat contra căderii părului, degresează şi dezinfectează pielea capului, regenerând-o, în timp ce podbalul stimuează circulaţia sanguină a pielii la nivelul scalpului, are un efect antiinflamator şi astringent, ajutând pielea sensibilă şi iritată, cu exces de sebum şi mătreaţă. Urzica conține substanțe active care stimulează foliculul pilos și sinteza de cheratină, rezultând astfel un fir de păr mai gros și mai rezistent, previne și tratează micozele pielii capului, iar rădăcina de iarbă mare se foloseşte contra mâncărimii scalpului.

Pe lângă proprietățile deosebit de valoroase ale plantelor se mai adaugă și efectele regenerante ale uleiurilor naturale presate la rece. Uleiul de măsline hrăneşte și reface vârfurile aspre și despicate ale firului de păr, uleiul de germeni de grâu este foarte nutritiv, antioxidant puternic, oprește căderea părului, iar uleiul de ricin conține ca și cel precedent o paletă largă de acizi grași nesaturați și vitamine care ajută la regenerarea părului, devenind astfel bogat și fortofiat.

Deși exploatat din timpuri străvechi, dar folosit mai mult de bunicile noastre, decât de către populaţia tânără, petrolul se deosebește prin complexitatea efectelor lui. Asupra podoabei capilare, un astfel de tratament are efect întăritor şi regenerator, petrolul face firul de păr mătăsos, gros și rezistent. Este un puternic antioxidant, dezinfectant, antibacterian, antimicotic.

Crema impotriva caderii parului tonifică rădăcina firului de păr, îi conferă supleţe şi strălucire.
Aplicarea Cremei împotriva cãderii pãrului VivaNatura se face înainte de spălare, în primul rând la rădăcina firelor de păr, dar şi pe întreaga lor lungime. Se maseazã energic pielea capului, apoi se menţine de la 10 pânã la maxim 45 minute, apoi se spalã cu şampon şi se aplicã (dacă se doreşte) balsamul de pãr.

În urma folosirii acestei creme părul va avea pentru scurtă vreme un uşor miros specific de petrol, dar eficienţa dovedită a produsului merită acest neajuns.
Pentru a atenua mirosul (deşi majoritatea utilizatorilor raportează o situaţie acceptabilă), se poate folosi un balsam de păr, o apă de păr sau chiar un parfum.

Acțiune farmacologică:
tonifică rădăcina firului de păr, îi conferă supleţe şi strălucire.VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML opinii
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML prospect
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML componență
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML dozare
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML contraindicații
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML preț
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML înlocuitori
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML înlocuitor
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML echivalent
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML înlocuitor mai ieftin
VIVANATURA CREMA IMPOTRIVA CADERII PARULUI 250 ML dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Crema impotriva caderii parului

Adăugați opinia despre Crema impotriva caderii parului

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii