visilife-omega-249 1. Visilife Omega -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Visilife Omega

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Vitaslim
Forma: -
Preț: 26.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Visilife Omega

Visilife Omega - Vitaslim

Indicații:
VISILIFE OMEGA3 Visilife Omega este un produs cu o formulă inovatoare puternic îmbunătățită. Combinația specială de ulei de pește și ulei de krill acționează concentrat asupra inimii și vaselor de sânge.   Visilife Omega are o acțiune accelerată. Aceasta păstrează calitățile substanțelor benefice și garantează absorbția lor deplină în organism, de aici și efectul lor rapid.  Visilife Omega contribuie la funcția normală a inimii și la menținerea tensiunii arteriale optime. Datorită formulei sale omega-3 îmbunătățită, acesta este potrivit pentru persoane cu probleme cardiovasculare, cu tulburări ale valorilor tensiunii arteriale și cu abateri ale ritmului cardiac. Visilife Omega poate să fie completare la tratamentul persoanelor ce au suferit infarct sau accident vascular cerebral.

Acțiune farmacologică:
- Visilife Omega are efect pozitiv asupra stării de sănătate a oamenilor predispuși la dezvoltarea de trombi (cheaguri de sânge).
- Visilife Omega contribuie pentru reducerea nivelului trigliceridelor serice, motiv pentru care sprijină sănătatea vaselor de sânge și activitatea coronariană.
- Ajută pentru menținerea nivelurilor lipidelor (colesterolul) din sânge în limite normale.
- Valorile normale ale colesterolului și trigliceridelor sunt o premisă pentru evitarea problemelor cardiovasculare grave, ca infarct sau accident vascular cerebral

Mod de administrare:

Omega de către femeile însărcinate și/sau cele care alăptează îmbunătățește dezvoltarea prenatală și postnatală a creierului și ochilor bebelușului și a funcțiilor lor. Visilife Omega se recomandă în special femeilor însărcinate în ultimul trimestru de sarcină și pe timpul alăptării. Efectul benefic se obține pentru o administrare zilnică de minim 200 mg DHA în plus față de doza zilnică de acizi grași Omega-3 recomandată pentru adulți.
Pentru tensiune arterială ridicată și colesterol: câte 1 capsulă de 3 ori pe zi.
Femeile însărcinate și cele care alăptează: până la maxim 5 capsule pe zi.
Se administrează în timpul sau imediat după masă.

Prezentare:
30 cps

Visilife Omega opinii
Visilife Omega prospect
Visilife Omega componență
Visilife Omega dozare
Visilife Omega contraindicații
Visilife Omega preț
Visilife Omega înlocuitori
Visilife Omega înlocuitor
Visilife Omega echivalent
Visilife Omega înlocuitor mai ieftin
Visilife Omega dacă are efect
menținerea nivelurilor lipidelor
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Visilife Omega

Adăugați opinia despre Visilife Omega

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii