ulei-de-sofranel-1000mg-308 1. Ulei De Sofranel 1000mg -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Ulei De Sofranel 1000mg

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Hofigal,Romania
Forma: -
Preț: 33.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Ulei De Sofranel 1000mg

Compuși principali:
Ulei De Sofranel 1000mg x40cps moi reprezinta o sursă bogată de acid linoleic conjugat (forma izomeră ce nu lasă spaţii de depozitare libere) pentru reducerea şi eliminarea grăsimilor din organism. Produs uşor asimilabil, este o sursă directă de acizi graşi nesaturaţi, în mod deosebit de acid linoleic conjugat, substanţe proteice, săruri minerale şi are un conţinut ridicat de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Prin aportul ridicat de acizi graşi nesaturaţi şi în mod deosebit în acid linoleic (omega-6) şi acid oleic (omega-9), uleiul de şofrănel este benefic în dietele ce urmăresc reducerea valorilor colesterolului sanguin. - ajută la reducerea apariţiei tulburărilor cardiovasculare; are efect cardioprotector, probabil datorită acţiunii antioxidante şi antiinflamatoare; - acidul linoleic conjugat, benefic în suplimentarea dietei pentru reducerea grăsimii abdominale, favorizează reducerea absorbţiei lipidelor, scade producerea de ţesut adipos (a numărului de celule răspunzătoare de stocarea grăsimii) accelerează arderea grăsimilor (chiar şi pe durata somnului) şi măreşte eliminarea acestora din organism, reduce pofta de mâncare, este util în dietele ce urmăresc reducerea valorilor crescute ale colesterolului sanguin; - prin efectul antioxidant intervine favorabil la încetinirea procesului de îmbătrânire al organismului; - contribuie la detoxifierea ficatului şi ameliorarea unor tulburări hepatice; - poate să ţină sub control nivelul glucozei din sânge, prin participarea la scăderea nivelului de hemoglobină glicolizată (HbA1C-indicator ce măsoară excesul de glucoză din sânge şi reflectă un dezechilibru glicemic) şi la îmbunătăţirea sensibilităţii la insulină în cazul persoanelor diabetice; - menţine reducerea apariţiei proceselor inflamatorii în organism, deoarece scade nivelul proteinei C reactive (proteină plasmatică sintetizată de ficat şi adipocite, fiind numită un marker al inflamaţiei); - poate ajuta la reglarea fluxului menstrual.

Acțiune farmacologică:
- are acţiune antiinflamatoare,
- anticolesterolemiantă,
- antioxidantă,
- de stimulare a circulaţiei sanguine,
- emenagogă,
- efect revigorant

Contraindicatii:

Mod de administrare:

Adulţi: câte 2-3 capsule de 3 ori pe zi , înainte de mesele principale, cu un pahar de apă.
Copii peste 7 ani: câte 1 capsulă de 2 - 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau la recomandarea medicului. Se administrează timp de minimum 90 zile; se poate relua după o pauză de 15-30 zile

Prezentare:
cutie cu flacon de polietilenă prevăzut cu dop cu sigiliu şi silicagel conţinând 40 capsule moi şi instrucţiuni de folosire.

Ulei De Sofranel 1000mg opinii
Ulei De Sofranel 1000mg prospect
Ulei De Sofranel 1000mg componență
Ulei De Sofranel 1000mg dozare
Ulei De Sofranel 1000mg contraindicații
Ulei De Sofranel 1000mg preț
Ulei De Sofranel 1000mg înlocuitori
Ulei De Sofranel 1000mg înlocuitor
Ulei De Sofranel 1000mg echivalent
Ulei De Sofranel 1000mg înlocuitor mai ieftin
Ulei De Sofranel 1000mg dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Ulei De Sofranel 1000mg

Adăugați opinia despre Ulei De Sofranel 1000mg

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii