somni-spray-319 1. Somni Spray -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Somni Spray

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Farma-Derma
Forma: -
Preț: 52.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Somni Spray

Indicații:
Substanța activă din  Somni X spray este Melatonina– care este un regulator natural al somnului și care a câștigat popularitate ca „hormonul somnului”. Somni X spray  are un efect de până la 4 ori mai puternic și de până la 3 ori mai rapid în comparație cu alte produse care conțin melatonină pentru administrare orală. 

Compoziție:
Compoziția produsului pentru 1 / 2 / 3 / pulverizări: Melatonină -  0,124 g* /  0.248 g* / 0.372 g* Ingrediente:apă, emulsifiant: polisorbat 80; agent de îngroșare: glicerol; trigliceride cu catenă medie, antioxidant: palmitat de ascorbil, melatonină, aroma naturală de lămâie, conservant: sorbat de potasiu, corector de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloza. *1 mg. pe aplicație  

Compuși principali:
Produsul conține Melatonină, care:
contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg.de melatonină înainte de culcare);
contribuie la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare (în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinție).  

Contraindicatii:
Folosirea produsului de către femeile însărcinate sau de către copii se poate face numai la recomandarea medicului; Produsul poate afecta reflexele conducătorilor auto și ale persoanele care manipulează utilaje în primele 5 ore de la administrare. A se agita înainte de folosire. Eventualele modificări de gust și culoare nu afectează calitatea și eficacitatea produsului. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 1 luna.

Mod de administrare:

1-3 pulverizări pe zi, sublingual, înainte de culcare. Dozarea este în funcție de nevoile individuale. Fiecare pulverizare, echivalentă cu 0,2 ml produs, asigură 1 mg melatonină. A se agita înainte de folosire!

Prezentare:
Somni X 20 ml

Somni Spray opinii
Somni Spray prospect
Somni Spray componență
Somni Spray dozare
Somni Spray contraindicații
Somni Spray preț
Somni Spray înlocuitori
Somni Spray înlocuitor
Somni Spray echivalent
Somni Spray înlocuitor mai ieftin
Somni Spray dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Somni Spray

Adăugați opinia despre Somni Spray

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii