sedocalm-278 1. Sedocalm -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Sedocalm

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Plantavorel, Romania
Forma: -
Preț: 14.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Sedocalm

Sedocalm V, 40 tablete

Sedocalm V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active constituite in principal din : flavonoide , triterpene pentaciclice si amine biogene din Paducel (raspunzatoare de actiunea sedativa asupra sistemului nervos central prin diminuarea hiperexcitabilitatii psihomotorii si senzitive, de actiunea de reglare a tensiunii arteriale ), alcaloizi, flavone , acizi polifenolici, taninuri si saponine diterpenice din Talpa gastii (ce determina relaxarea musculaturii netede a vaselor care alimenteaza cordul, ca si a cordului insasi, asociata cu un efect tranchilizant, de linistire in starile nervoase si in bolile de inima de origine nervoasa ), flavone , terpene si taninuri din Tei, Sovarf si Isop (cu actiune spasmolitica, usor sedativa pe sistem nervos central, diuretica, hipotensiva si coronarodilatatoare) si chelidonina din Rostopasca ce prezinta actiune spasmolitica si narcotica.

Compozitie Sedocalm V:

- Pulberi vegetale din paducel (Crataegus species),

- Talpa gastii ( Leonurus cardiaca),

- Tei (Tilia species),

- Sovarf (Origanum vulgare),

- Isop (Hyssopus officinalis),

- Rostopasca (Chelidonium Majus) si ulei volatil de levantica (Lavandulae officinalis).

Actiune:

Înlatura efectele ce apar in cazul tulburarilor psihice ( anxietate , hiperexcitabilitate ), distonie neurovegetativa insotita de tulburari cardiovasculare , in stari nevrotice, climacterium, in tulburarile din perioada premenstruala.

Asociat, are efecte benefice in hipertensiune arteriala , ulcer gastro – duodenal , hipertiroidism . Utilizarea produsului de catre persoanele suprasolicitate sau cele predispuse la sindromul anxios, care lucreaza si traiesc in conditii de stress , asigura o buna protectia a sistemului nervos.

Contraindicatii: 

Produsul nu se utilizeaza de catre persoanelor hipotensive sau cu afectiuni renale grave. 

Mod de administrare: 

1-4 tablete pe zi, la nevoie.In caz de tulburari ale somnului , se iau seara, cu de ora inainte culcare, 2-3 tablete in doza unica.

Prezentare:

 Flacon cu 40 tablete. 

 

Sedocalm opinii
Sedocalm prospect
Sedocalm componență
Sedocalm dozare
Sedocalm contraindicații
Sedocalm preț
Sedocalm înlocuitori
Sedocalm înlocuitor
Sedocalm echivalent
Sedocalm înlocuitor mai ieftin
Sedocalm dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Sedocalm

Adăugați opinia despre Sedocalm

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii