pumpan-picaturi-orale-304 1. Pumpan picaturi orale -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Pumpan picaturi orale

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Glaxo SmithKline
Forma: picături
Preț: 27.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 50 buc.

Descrierea produsului Pumpan picaturi orale

Indicaţii:

Utilizat în mod tradiţional, conform principiilor terapeutice homeopate pentru ameliorarea unor simptome de origine cardiacă, fără afectare organică și anume: palpitaţii, dureri retrosternale (în piept), oboseală, dureri de cap, somnolenţă, insomnii, iritabilitate, anxietate (stare de panică) nocturnă, tulburări circulatorii periferice. Pumpan este indicat administrării la adulţi.

Compoziţie:

Substanţele active conţinute într-un mililitru sunt: Crataegus D1 0,2 ml, Arnica montana D6 0,1 ml, Kalium carbonicum D6 0,1 ml, Digitalis purpurea D12 0,1 ml, Convallaria majalis D12 0,1 ml. Un ml conține aproximativ 25 picături. Celelalte componente sunt: alcool etilic, apă purificată .

Contraindicatii:

alergie (hipersensibilitate) la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Pumpan , dacă aveti bătăi neregulate ale inimii (aritmie cardiacă), nu utilizaţi Pumpan fără recomandarea medicului dumneavoastră. Pumpan nu este recomandat pentru administrare la copii şi adolescenţi cu varsta sub 18 ani datorită datelor limitate privind siguranţa și eficacitatea la acest grup de vârstă şi datorită conţinutului în alcool etilic.

Precauții:

La iniţierea tratamentului cu medicamente homeopate poate să apară o agravare temporară a simptomelor preexistente (agravare iniţială), datorită stimulării sistemului imunitar al organismului. Această stare nu constituie un pericol. Un tratament continuu, inadecvat, poate determina apariţia unor noi simptome. Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influenţată de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viaţă, de stimulente, alcool etilic şi tutun. Dacă simptomele dumneavoastră se inrăutăţesc sau nu se imbunătăţesc după 7 zile de utilizare a Pumpan, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru recomandări. Pumpan trebuie administrat cu prudenţă la femeile gravide sau care alăptează; pană în prezent nu sunt disponibile informaţii legate de posibilele riscuri ale utilizării Pumpan în timpul sarcinii şi alăptării. Trebuie avut în vedere conţinutul de alcool etilic 43% (m/m): un ml de soluţie conţine 0,40 g alcool etilic. Acest medicament conţine 50,6 vol % alcool (etanol), adică pană la 160 mg per doză, echivalent cu 4 ml bere, 1,7 ml vin per doză. Poate fi dăunător persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie avut în vedere la femeile gravide sau care alăptează, copii şi grupuri cu risc crescut cum sunt pacienţi cu boli hepatice sau epilepsie.

Mod de administrație:

Utilizaţi întotdeauna Pumpan exact aşa cum se recomandă în acest prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Doza iniţială este 10 picături, de 3 ori pe zi, timp de maxim 2 luni. După stabilizarea stării medicale, se poate trece la schema de administrare de 2 ori pe zi (doza de întreţinere). La iniţierea tratamentului, pentru afecţiunile acute, se administrează la fiecare 30- 60 de minute (de maxim 8 ori). Odată cu ameliorarea simptomelor, frecvenţa administrării trebuie redusă la de 3 ori pe zi. Pentru a asigura o eficacitate maximă Pumpan trebuie administrat cu 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin o oră după masă. Pumpan poate fi administrat ca atare sau diluat în prealabil într-o cantitate mică de apă.

Mod de păstrare:

A nu se lăsa la îndemna și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25 grade C , în ambalajul original. Nu utilizaţi produsul după data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita condiţii speciale de păstrare. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

Ambalaj:

50 ml

 

Pumpan picaturi orale opinii
Pumpan picaturi orale prospect
Pumpan picaturi orale componență
Pumpan picaturi orale dozare
Pumpan picaturi orale contraindicații
Pumpan picaturi orale preț
Pumpan picaturi orale înlocuitori
Pumpan picaturi orale înlocuitor
Pumpan picaturi orale echivalent
Pumpan picaturi orale înlocuitor mai ieftin
Pumpan picaturi orale dacă are efect
antistres tulburari de somn tulburari de ritm cardiac supliment alimentar
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Pumpan picaturi orale

Adăugați opinia despre Pumpan picaturi orale

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii