promen-94 1. ProMen -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii
Sunteți aici:
> >

ProMen

ProMen ProMen
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment nutritiv
Producător: eFarma
Forma: capsule
Preț: 134.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului ProMen

ProMen, 60 cps.

Indicații:

Aceste capsule sunt suplimente nutritive cu ingrediente 100% naturale.
Acest supliment nutritiv a luat naștere pentru cresterea placerii si a performantelor sexuale, in stransa legatura cu marirea naturala a penisului.

Compoziție:

OLIDILIN

Reprezinta o componenta speciala, un complex de plante patentat, creat pentru imbunatatirea calitatilor sexuale si pentru stimularea libidoului. Actioneaza impreuna cu un alt element care are rol de neurotransmitator al placerii din creier.

MOMORDICA

Este un ingredient de mare ajutor impotriva celor cu afectiuni ca diabetul sau indigestia. De asemena momordica reduce nivelul de grasime din corp si, simultan, mareste cantitatea de testosteron. Este o sursa nepretuita de vitamina C. Constituie, de asemenea, un contraceptiv natural.

TAJ SI SOFRANAS

Acestia reprezinta niste vasodilatatori cu rolul de a dilata vasele de sange si de a creste fluxul sangvin catre penis. Astfel, evacuarea de sange din penis este intarziata, rezultatul fiind cresterea duratei erectiei. Totodata, tajul contine si acizi grasi Omega 3 de real ajutor pentru prevenirea afectiunilor cardiace.

AMLA SI APIGENIN

Sunt, de asemena inca doua ingrediente cu efecte dintre cele mai benefice. Amla reprezinta una dintre cele mai bogate surse de vitamina C. Apigenin este un remediu pentru prevenirea si tratarea cancerului. Actioneaza in sinergie cu vitamina C in vederea mentinerii sanatatii vaselor de sange.

ARJUNA

Reprezinta o componenta esentiala pentru sanatatea cardiovasculara. Regleaza presiunea sangvina si ritmul inimii. Astfel, arjuna are rol de catalizator general cu rol de a accelera functiile corpului.

GLUCONAT DE ZINC

Este de ajutor pentru mentinerea mobilitatii spermatozoizilor si pentru cresterea calitatii spermei. Este important pentru metabolism, accelerand procesul de asimilare. Se prezinta sub forma de gluconat, pentru ca, in acest stadiu, este mai usor de tolerat si de asimilat de catre organism.

CORDYCEPS

Reprezinta un element care ajuta, ca si gluconatul de zinc la marirea potentei. Asadar, este direct responsabil pentru dezvoltarea si mentinerea dorintei sexuale (libidoului) la barbati.

BLADDERWACK

Este o alga marina, gasita in apele din coastele Atlanticului si Pacificului. Principalul ei beneficiu este ca ajuta la mentinerea sanatatii tiroidei. In acelasi timp, reduce nivelul de colesterol, actioneaza impotriva obezitatii, arteriosclerozei si a oboselii. Rolul aceste alge este sa echilibreze metabolismul.

CIUPERCA REYSHI

Acest tip de ciuperca reprezinta o comoara de proprietati benefice pentru organism. Are functia de a creste energia si rezistenta sexuala. Pe de alta parte, are o multime de avantaje: proprietati antioxidante, antibacteriene, antivirale, antialergice si anti-inflamatoare. Toate aceste trasaturi duc la imbunatatirea starii generale.

MUSLI

Este considerat un afrodisiac natural, folosit extensiv in medicina traditionala chineza. Este considerat de multi ca alternativa naturala la produsele chimice de marire a potentei.

Acțiune farmacologică:

  • marirea penisului cu un procentaj de 20-25%
  • ingrosarea penisului cu 3-5 cm
  • alungirea penisului cu 4-7 cm
  • orgasme prelungite si mai intense
  • erectii mai ferme si mai indelungate
  • circulatie imbunatatita a sangelui catre si prin penis
  • perioade scurte de recuperare intre contactele sexuale, deci o imbunatatire a potentei.

Contraindicații:

Acest supliment nutritiv este INTERZIS  SPORTIVILOR !
Inainte  de  administrarea  acestui  supliment  nutritiv se  recomanda  consultarea  medicului,  mai  ales  daca  prezentati  afectiuni  cardiace;

Prezentare:

Flacon 60 de capsule.

Mod de administrare:

Se administreaza 2 pilule pe zi cu un pahar de apa, o pilula dimineata si una seara.

Promen opinii
Promen prospect
Promen componență
Promen dozare
Promen contraindicații
Promen preț
Promen înlocuitori
Promen înlocuitor
Promen echivalent
Promen înlocuitor mai ieftin
Promen dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre ProMen

Adăugați opinia despre ProMen

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii