60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii
Sunteți aici:
>

Pentru utilizatori

Medimeu.ro este un portal datorită căruia vei avea posibilitatea să cunoști opiniile fiabile, imparțiale despre medicamente, produsele cosmetice sau suplimentele nutritive, mai ales că aceste opinii care sunt scrise de utilizatori.

De asemenea, poți participa personal la crearea service-ului prin publicarea opiniilor despre produsele pe care le-ai utilizat. Datorită acestui fapt vei ajuta alte persoane să ia decizia, care de foarte multe ori este foarte importantă pentru ei.

Suntem deschiși la sugestiile Tale cu privire la service, de aceea, dacă crezi că putem realiza ceva mai bine decât până în prezent treci la site-ul contact și trimite-ne un mesaj

Cum poate fi adăugată o opinie?

Dorești să adaugi o opinie despre produs ? Poți realiza acest lucru simplu și rapid - verifică instrucțiunea de mai jos "Pas cu pas".

 

PASUL 1: Selectează categoria

 Faceți clic pe denumirea categoriei sau a subcategoriei, pentru a vedea lista de produse.

  

PASUL 2: Selectează produsul

Faceți clic pe tasta "verificați produsul", pe fotografia ambalajului sau denumirea produsului, pentru a trece la subpagina care cuprinde informațiile despre produs.

 

 

PASUL 3: Faceți clic pe "Adaugă opinia"

Pentru a adăuga opinia despre produs, faceți clic pe una din tastele "Adăugați opinia", care sunt amplasate atât în partea de sus cât și în cea de jos a paginii.

PASUL 4: Selectează nota de evaluare și adaugă opinia

În fereastra nou deschisă a selectează nota evaluatoare sub formă de stea, scrie o motivare scurtă și trece prenumele tău și apoi faceți clic pe tasta  "Adaugă opinia".

 

 

 

Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii