paducel-266 1. Paducel -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Paducel

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: YongKang China
Forma: -
Preț: 12.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Paducel

Paducel - YongKang

Compoziție:
Compozitie/fiola (10 ml) Paducel: extract din frunze de Crataegus pinnatifida (Paducel) - 3000mg, alcool 5-7% vol, fructoza din sirop de porumb-q.s. 

Compuși principali:

Extractul din frunze de Paducel este un antioxidant al carui efect benefic in afectiunile cardiovasculare a fost dovedit de catre oamenii de stiinta. Prin flavonoidele pe care le contine, Paducelul tonifica inima si ajuta la regularizarea ritmului cardiac. 

Acțiune farmacologică:

- tonifica inima si ajuta la regularizarea ritmului cardiac.
- imbunatateste fluxul de sange in inima si, prin relaxarea musculaturii vaselor de sânge, ajuta la scaderea tensiunii arteriale.
- prin reducerea palpitatiilor, Paducelul are un efect calmant asupra sistemului nervos central, fiind benefic în anxietate si insomnii.
- scade nivelul colesterolului, având efect hipolipemiant. 
 

Contraindicatii:
Atentionari: Yong Kang Paducel are actiune pe termen lung. Nu incercati sa tratati niciun tip de afectiune cardiaca in acest fel fara a cere sfatul medicului. A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata. A nu se utilizAa dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica  recomandata (maximum 4 fiole/zi).  PADUCEL este un produs natural obtinut din plante, netoxic si inofensiv pentru corpul uman. Conservare Paducel: A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) si ferit de lumina directa a soarelui.

Mod de administrare:

- Paducel: Numai pentru adulti: oral, una sau doua fiole, o data sau de doua ori pe zi. Produsul poate sedimenta dupa un timp mai indelungat de depozitare, dar calitatea nu este afectata. Se agita bine flaconul inainte de utilizare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, bauturi nealcoolice sau slab alcoolizate. 

Paducel dacă are efect
Paducel opinii
Paducel prospect
Paducel componență
Paducel dozare
Paducel contraindicații
Paducel preț
Paducel înlocuitori
Paducel înlocuitor
Paducel echivalent
Paducel înlocuitor mai ieftin
colesterol
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Paducel

Adăugați opinia despre Paducel

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii