mumie-crema-cu-sunghit-201 1. Mumie Crema cu Sunghit -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Mumie Crema cu Sunghit

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: DAMAR
Forma: -
Preț: 27.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Mumie Crema cu Sunghit

Mumie Crema cu Sunghit x 75 ml

Indicații:
Mumie si Sunghit este o crema-balsam cu extract purificat de rasina pentru articulatii.

Compoziție:
In compoziția sa intră un întreg complex de la 25 pana la 40 de substanțe organice și minerale: produsele de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid ben¬zoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanină, alanină, arginină, acid glutamic, acid aspartic, glicină, lizină, metionină, serină, tirozină, valină), terpenoide, steroizi naturali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice, macro- și micro¬elemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu etc.

Compuși principali:
Răşina Mumie are efecte pozitive asupra regenerării oaselor, stimulează procesul de regenerare a ţesutului osos în cazul fracturilor şi scurtează perioada necesară refacerii.
Şunghitul este o rocă unică ce are forma unei carcase microporoase de alumosilicat, care este umplută cu carbon. În medicina naturistă el posedă uimitoare proprietăţi curative şi protectoare. Datorită proprietăților sale, șunghitul are o capacitate de absorbție de 80% a metalelor, zincului, plumbului, radionuclizilor, cuprului și a altor elemente dăunătoare din apă. Prin aceste proprietăţi se explică faptul că şunghitul posedă capacitatea de a ameliora multe boli, de a normaliza funcţionarea organelor şi de a păstra tinereţea şi frumuseţea corpului uman. Şunghitul se foloseşte ca adjuvant la tratarea rănilor, furunculozei şi a dermatitei atopice. Spălarea zilnică cu apa mineralizată prin şunghit menţine elasticitatea şi tonusul pielii, înlătură ridurile slab conturate şi exfolierea pielii. Fulerenii de şunghit accelerează procesul de regenerare a ţesutului în perioada de pubertate, adică înlătură coşurile. Astfel, şunghitul readuce tinereţea şi frumuseţea pielii. Clătirea părului cu astfel de apă întăreşte părul, făcându-l mai mătăsos, mai strălucitor, împiedică chelirea. Savanţii care au cercetat proprietăţile unice ale şunghitului l-au numit „piatra sănătății”. Cerecetările asupra acestui miracol al naturii continuă.

Acțiune farmacologică:
- actionează asupra proceselor metabolice corespunzătoare ale organismului,
- activează procesele regeneratoare ale tuturor țesuturilor,
- are acțiune detoxifiantă,
- antiinflamatoare,
- cresc imunitatea și rezistența corpului, restabilesc funcțiile scăzute ale nervilor periferici și ale centrilor de analiză ai creierului,
- participă la biosinteza ADN-ului celular, grăbind diviziunea și mărirea numărului celulelor.

Mumie Crema cu Sunghit opinii
Mumie Crema cu Sunghit prospect
Mumie Crema cu Sunghit componență
Mumie Crema cu Sunghit dozare
Mumie Crema cu Sunghit contraindicații
Mumie Crema cu Sunghit preț
Mumie Crema cu Sunghit înlocuitori
Mumie Crema cu Sunghit înlocuitor
Mumie Crema cu Sunghit echivalent
Mumie Crema cu Sunghit înlocuitor mai ieftin
Mumie Crema cu Sunghit dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Mumie Crema cu Sunghit

Adăugați opinia despre Mumie Crema cu Sunghit

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii