logest-194 1. Logest -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

Logest

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Schering AG
Forma: -
Preț: 20.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Logest

Indicații:
Logest este un contraceptiv oral.

Compoziție:
Logest: substante active: fiecare drajeu contine: 0,075 mg gestoden; 0,02 mg etinilestradiol. Alti ingredienti: lactoza, amidon de porumb, providon 25 000, stearat de magneziu, sucuroza, providon 700 000, polietilen glicol, carbonat de calciu, talc, ceara montana.

Contraindicatii:
Daca sunteti gravida sau credeti ca sunteti gravida; daca aveti boli hepatice severe; antecedente de îngalbenire a pielii (icter) sau mâncarime severa a pielii pe întreg corpul în timpul unei sarcini anterioare; alte tipuri de icter (sindrom Dubin-Johnson, sindrom Rotor); daca aveti sau ati avut tumori hepatice, daca aveti sau ati avut cheaguri de sânge la nivelul membrelor inferioare, plamânilor, ochilor sau cu alta localizare, daca ati avut atac de cord sau aveti o afectiune cu risc de a forma cheaguri de sânge; daca aveti anemie cu celule în secera; daca aveti sau ati avut cancer de sân sau de endometru (mucoasa uterina); daca aveti diabet sever care a determinat modificari vasculare; daca aveti tulburari ale metabolismului lipidic; daca ati avut un tip special de eruptie denumit herpes gestational; daca aveti otoscleroza (o forma de pierdere a auzului) care s-a înrautatit în timpul unei sarcini anterioare; daca aveti sângerari vaginale neexplicate; daca sunteti alergica la unul din ingredientii din produsul Logest. Daca apare una din manifestarile de mai jos, trebuie sa întrerupeti tratamentul cu Logest si sa consultati medicul dvs.; daca a aparut o forma de migrena pe care nu ati mai avut-o, sau daca aparea mult mai frecvent decât înainte; daca aveti cefalee puternica sau mult mai frecventa decât de obicei; daca apar tulburari bruste de vaz, auz sau vorbit; daca apar alte simptome de coagulare sanguina sau simptome de inflamatie a venelor asociate cu formarea de cheaguri (tromboflebite), de exemplu dureri neobisnuite la nivelul membrelor inferioare, inflamarea bratelor si membrelor inferioare, dureri acute în piept sau greutate în respiratie, senzatie de greutate în piept; daca în urmatoarele 6 saptamâni urmeaza sa faceti o operatie sau daca stati la pat dupa un accident, o operatie sau sunteti imobilizata, de exemplu aveti gips la un picior fracturat; daca pielea se îngalbeneste (icter) sau aveti prurit (mâncarime) pe tot corpul; daca creste numarul crizelor epileptice; daca creste semnificativ tensiunea arteriala; daca va simtiti foarte deprimata; daca aveti dureri abdominale severe în etajul superior; daca ramâneti gravida. Femeile care sufera de o boala sau care sunt în îngrijirea unui medic pot lua Logest, dar trebuie sa consulte mai des medicul. Uneori se recomanda analize de sânge pentru a controla starea de sanatate. Medicul dvs. trebuie sa fie informat daca aveti urmatoarele afectiuni: diabet, hipertensiune arteriala, varice, inflamatii venoase (flebite), otoscleroza (o forma de pierdere a auzului), scleroza multipla, epilepsie, tulburari metabolice cunoscute, ca porfiria, tulburari de motilitate (spasme sau dificultati în controlul muscular), probleme renale, în familia dvs. au fost semnalate boli cauzate de tulburari de coagulare, atacuri de cord sau accidente vasculare, obezitate, chisturi mamare sau cancer de sân în familie, depresie severa, lupus (LES), fibromatoza uterina, migrena.
Efecte adverse
Uneori pot aparea efecte nedorite în timpul tratamentului cu Logest. Acestea pot fi moderate sau mai severe.
Reactii moderate:
În primele luni dupa începerea tratamentului cu Logest pot aparea: în primele luni de tratament pot aparea sângerari sau spoting între menstruatii, dar se opresc când organismul se obisnuieste cu Logest. Daca continua, devin mai severe sau reîncep, contactati medicul dvs.; cefalee (dureri de cap); indispozitie gastrica si senzatie de rau; tensiune mamara; schimbari de dispozitie; modificari ale greutatii corporale; cloasma (pete galbui maronii pe piele); cloasma se reduce daca nu stati prea mult la soare; toleranta redusa la lentile de contact.
Reactii severe:
Multe reactii severe au fost uneori asociate cu contraceptivele orale. Multe din aceste simptome sunt incluse în sectiunea care va indica momentul încetarii administrarii produsului Logest. Tromboze (formarea de cheaguri la nivelul vaselor sanguine). La contraceptivele orale au fost raportate mari riscuri de aparitie a cheagurilor de sânge. Femeile mai în vârsta (35 de ani si mai mult) care au continuat fumatul în timpul tratamentului cu contraceptive orale au risc mai mare de atac de cord sau accident vascular cerebral. Este important sa întrerupeti fumatul daca folositi contraceptive orale, cum este Logest. Alti factori de risc, în afara de fumat, cum ar fi tulburari de coagulare preexistente, tensiune arteriala crescuta, depozite grase la nivelul vaselor de sânge, diabet, obezitate, pot favoriza aparitia trombozelor. Rar, utilizarea contraceptivelor orale poate determina aparitia unor afectiuni hepatice, cum ar fi icterul si foarte rar a fost asociata cu unele forme de tumori hepatice. Tumorile hepatice pot determina hemoragii abdominale letale. De aceea, daca apar dureri severe în etajul abdominal superior, care nu trec de la sine, mergeti la medic. Daca credeti ca aveti efecte secundare de la Logest, întrerupeti tratamentul si mergeti la medicul dumneavoastra cât mai repede. Daca credeti ca aveti un efect nedorit de la Logest care nu este descris în acest prospect, anuntati medicul sau farmacistul. Data expirarii acestui produs este mentionata pe pachet. Nu utilizati drajeurile daca sunt expirate. Nu lasati la îndemâna copiilor.

 

Mod de administrare:
Începeti sa luati Logest din prima zi a ciclului menstrual. Folia de Logest contine 21 drajeuri. Luati drajeul din ziua saptamânii corespunzatoare de pe folie. De exemplu, daca menstruatia începe într-o vineri, luati drajeul marcat cu "Vi". Apoi luati câte un drajeu pe zi, în ordinea zilelor, pâna când luati cele 21 de drajeuri. Luati drajeul la aceeasi ora din zi, preferabil seara.
Folia urmatoare: Dupa ce ati luat toate cele 21 de drajeuri, urmeaza 7 zile în care nu luati nici un drajeu. Menstruatia va aparea în cele 7 zile. Începeti o noua folie de Logest din a 8-a zi, chiar daca menstruatia nu s-a oprit. Aceasta înseamna ca veti începe a doua folie de Logest în aceeasi zi în care ati început-o pe prima. Trecerea de la alt tip de contraceptiv oral: Începeti sa luati Logest din prima zi de sângerare care apare dupa ultimul drajeu al contraceptivului oral anterior. Apoi urmati instructiunile de mai sus. Daca ati luat un contraceptiv oral zilnic (cu 28 de tablete), începeti sa luati Logest din prima zi de sângerare chiar daca nu ati terminat folia anterioara. Începerea tratamentului cu Logest dupa ce ati nascut: daca ati nascut de curând, medicul va poate sfatui sa începeti tratamentul cu Logest dupa prima menstruatie normala, dar uneori se poate începe mai devreme. Medicul dvs. va va sfatui. Cantitati foarte mici din substantele active ale produsului Logest sunt secretate în laptele matern.
Daca alaptati si doriti sa luati Logest, trebuie sa consultati medicul.
Dupa un avort sau o întrerupere de sarcina: dupa ce ati facut un avort, medicul va va sfatui sa începeti tratamentul cu Logest dupa prima menstruatie normala, dar uneori se poate începe mai devreme

Prezentare:
Blister cu 21 comprimate. Observatii Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala.

Logest opinii
Logest prospect
Logest componență
Logest dozare
Logest contraindicații
Logest preț
Logest înlocuitori
Logest înlocuitor
Logest echivalent
Logest înlocuitor mai ieftin
Logest dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Logest

Adăugați opinia despre Logest

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii