krill-oil-251 1. Krill Oil -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Krill Oil

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Rotta Natura S.A.
Forma: -
Preț: 34.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Krill Oil

Krill Oil, 30cps - Rotta Natura

Indicații:
Krill Oil, cunoscut si ca Ulei de creveti este noua generatie de Omega 3 impotriva colesterolului. Acesti creveti polari sunt mici crustacee ce se gasesc din abundenta in apele Oceanului Antarctic. Ei sunt aproape de finalul lantului trofic, fiind sursa principala de acizi grasi pentru celelalte vietuitoare ale mediului marin
Recomandat: persoanelor cu un nivel crescut al colesterolului și trigliceridelor ca adjuvant pentru prevenirea bolilor neurodegenerative precum Alzheimer, Parkinson pentru reducerea durerilor articulare si imbunatatirea mobilitatii in caz de probleme cardiace pentru stimularea memoriei si cresterea capacitatii de concentrare femeilor cu sindrom premenstrual

Compoziție:
Ulei de creveti polari (Krill oil): 500 mg.

Compuși principali:
Omega 3 din Krill Oil este diferit deoarece are o biodisponibilitate marita datorita structurii sale compatibile cu organismul nostru. Are capacitatea de a stimula scaderea LDL colesterol (colesterolul ”rau”), a trigliceridelor si de a sustine cresterea nivelului HDL(colesterolul ”bun”). In plus, multumita formulei sale, acest Omega 3 este folosit cu o mai mare usurinta de catre celulele nervoase, sustinand memoria si capacitatea de concentrare. Suplimentarea dietei cu acesti acizi grasi nesaturati este vitala persoanelor care nu au o alimentatie bogata in peste, oleaginoase sau alte surse asemanatoare.
Astaxanthina este un alt compus important și apreciat al Krill Oil. Aceasta este un antioxidant rar și foarte puternic ce protejează corpul de imbatranire si de toxinele din mediul inconjurator. Deoarece este unul din putinii antioxidanti care este asimilat si de celulele creierului, astaxanthina poate sa protejeze impotriva bolii Alzheimer, Parkinson si altor boli neurodegenerative. Un alt efect benefic confirmat si de catre sportivi este cel de crestere a performantelor fizice. Uleiul acestor crustacee a fost dovedit stiintific ca fiind mai eficient decat uleiurile clasice de peste in reducerea colesterolului. mentine un nivel normal de colesterol si trigliceride contribuie la menținerea sanatatii aparatului cardiovascular mentine buna functionare a sistemului nervos, a functiei cognitive si a capacitatii de memorare asigura suportul organismului in timpul perioadei pre-menstruale reduce radicalii liberi (efect antioxidant)

Acțiune farmacologică:
- contribuie la menținerea sanatatii aparatului cardiovascular
- mentine buna functionare a sistemului nervos, a functiei cognitive si a capacitatii de memorare
- asigura suportul organismului in timpul perioadei pre-menstruale
- reduce radicalii liberi (efect antioxidant)


Contraindicatii:
A se administra cu prudenta persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui.A nu se utiliza de catre femeile gravide si de  persoanele alergice la crustacee.

Mod de administrare:

Adulti: cate 1 cps. de 2 ori /zi, dimineata si seara, cu 20-30 min. inainte de masa.
Copii peste 6 ani: câte 1 cps./zi, dimineata, cu 20-30 min. inainte de masa.


Krill Oil opinii
Krill Oil prospect
Krill Oil componență
Krill Oil dozare
Krill Oil contraindicații
Krill Oil preț
Krill Oil înlocuitori
Krill Oil înlocuitor
Krill Oil echivalent
Krill Oil înlocuitor mai ieftin
Krill Oil dacă are efect
aparatul cardiovascular
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Krill Oil

Adăugați opinia despre Krill Oil

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii