follixin-156 1. Follixin -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Follixin

FollixinFollixin
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: capsule
Producător:
Forma: capsule
Preț: 159.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 60 buc.
Site: follixin.ro

Descrierea produsului Follixin

Follixin, 60 capsule

Follixin este un supliment alimentar care, datorită sprijinirii pe două etape, de refacere naturala a parului reintinereste porii blocați  si intareste radacinile firelor de par, ceea ce permite creșterea părului și, în același timp, previne căderea părului.

Compoziție Follixin:


Ingrediente active:
BioactivHairRegrowth (™) extract de coada calului (Equisetum arvense) compuși 19% siliciu, extract de urzica (Urtica dioica), Colagen hidrolizat, L-cisteină, acid ascorbic (vitamina C) oxid de zinc, D-alfa-tocoferol 50% din vitamina E, acid nicotinic (niacină), acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, gluconat de cupru, acid folic, biotina, Cyjanobalamina 0,1% (B12)

Acțiune:

Compoziția ingredientelor conținute în preparatul Follixin asigură eficacitatea, siguranța și 94 la sută creșterea părului în zonele cu calviție, recomandat de medici in tratamentul reparatoriu al parului pentru utilizare sigură, independentă, de zi cu zi. Datorită rezultatelor remarcabile ale preparatului parul natural este reconstruit și devine mai puternic.

În cadrul testelor realizate în 2007 au luat parte 140 de bărbați care au observat un proces rapid de calviție.

După 3 săptămâni de utilizare a preparatului Follixin sub supravegherea constantă a medicilor și specialiștilor,  81% dintre pacienți au observat o îmbunătățire semnificativă a stării de păr și o cantitate de 40% mai redusă de pierdere a parului. La sfârșitul testelor mai mult de 94% dintre barbatii care au folosit Follixin au confirmat o creștere semnificativă a părului în zonele de calviție. Părul a devint mai rezistent la factorii externi nocivi care cauzează slăbirea și pierderea. Follixin a ajutat la reconstruirea bulbilor și regenerarea rapidă. Nici unul dintre pacienți nu a avut efecte secundare.


Indicații:

Recomandat pentru toți bărbații între 18 și 80 de ani, cu stare bună de sănătate. Follixin funcționează la nivelul cauzei primare metabolice și tratează cauzele primare de calviție și nu aspectele sale individuale. Follixin reconstruiește părul, indiferent dacă acestea cade din cauza vârstei, activității sau din alte cauze. Indiferent de factori, cum ar fi originea, vârsta, sau cauza directă de calviție.

Mod de administrare:

Se recomandă administrarea a 2 capsule pe zi în timpul mesei, cu o cantitate mare de apă.

Follixin este un supliment alimentar, a cărui efectul optim este condiționat de o nutriție adecvată, de odihnă și exerciții fizice. Nu există recomandări specifice pentru bărbații care folosesc Follixin pentru a-și reconstrui parul.

Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Follixin

Adăugați opinia despre Follixin

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii