ideal-bar-1699 1. Ideal Bar -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Ideal Bar

Ideal Bar  Ideal Bar
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: REDIS
Forma: baton
Preț: 2.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Ideal Bar

Ideal Bar, baton 50 g

Ideal Bar este un aliment energetic sanatos, avand in continut nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman. Bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si in timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre vegetarieni sau de catre cei care tin post.

Compozitie Ideal Bar: 

Izolat proteic din soia, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat, fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt, cacao, seminte de in, caroba (praf de roscove), alune prajite, lecitina din soia, L-carnitina, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

Indicatii: 

Suplimentul alimentar este un aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic pentru organism. L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si la reglarea nivelului colesterolului seric, iar vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori si, impreuna cu fulgii de porumb crocanti si alunele, dau un gust excelent batonului.

Mod de administrare:

1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa. 

 

 

Ideal Bar dacă are efect
Ideal Bar opinii
Ideal Bar prospect
Ideal Bar componență
Ideal Bar dozare
Ideal Bar contraindicații
Ideal Bar preț
Ideal Bar înlocuitori
Ideal Bar înlocuitor
Ideal Bar echivalent
Ideal Bar înlocuitor mai ieftin
proteine fibre vegetale diete pentru slabit aliment energetic stimularea arderii grăsimilor reglarea nivelului colesterolului biostimulator
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Ideal Bar

Adăugați opinia despre Ideal Bar

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii