heritage-complete-2098 1. Heritage Complete -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Heritage Complete

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Haritage
Forma: tablete
Preț: 153.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 180 buc.

Descrierea produsului Heritage Complete

Heritage Complete 180 tablete

Descriere:

Heritage Complete este un supliment de înalta calitate, conţinând 40 de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, plante medicinale si Coenzima Q10. Toate mineralele cuprinse în produs au fost chelate (legate chimic de proteine) pentru a fi mai uşor absorbabile. Heritage Complete este unul dintre putinele suplimente care conţin Octacosanol, un nutriet derivat din germenii de grâu. Octacosanolul are proprietatea de a crește rezistenta organismului, prin îmbunătăţirea oxigenării tisulare și scăderea colesterolemiei. Heritage Complete este ideal pentru a fi inclus în programul de reducere a greutăţii corporale, asigurând astfel buna nutriţie a organismului uman. Heritage Complete este un produs 100% vegetal si 100% natural, care poate fi un factor important pentru asigurarea sănătăţii depline pe parcursul unui program de slăbire.

Compoziţie Heritage :

Vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, plante medicinale si Coenzima Q10.

Indicaţii:

Supliment de înalta calitate, conţine 40 de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, plante, coenzima Q10, Octacosanol (derivat din germeni de grâu).
Creste rezistenta organismului.
Este un supliment ideal in programul de reducere a greutăţii.

Mod de administraţie:

Cate doua tablete de trei ori pe zi, în timpul meselor (6 tablete zilnic); se recomandă a se bea câte 8 pahare de apă zilnic.

Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Heritage Complete

Adăugați opinia despre Heritage Complete

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii