flaxilip-260 1. Flaxilip -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Flaxilip

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Wave Pharma
Forma: -
Preț: 51.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Flaxilip

Flaxilip - Wave Pharma

Indicații:
Flaxilip este un supliment alimentar care contine extracte din plantele: Allium Sativum, Commiphora Mukul, Linum Usitatissimum si Trigonella Foenumgraecum indicat in: tulburari asociate hiperlipidemiei, hipercolesterolemie, boala coronariana , tulburari cardiace asociate aterosclerozei.

Compoziție:

Fiecare capsula de FLAXILIP contine: - Pudra deshidratata de Allium Sativum 200 mg - Extract de Commiphora Mukul 100 mg - Ulei de Linum Usitatissimum 700 mg - Extract de Trigonella Foenumgraecum 10 mg Excipienti: ulei de soia.

Compuși principali:
- Allium Sativum si compusii sai pe baza de sulf inhiba sinteza colesterolului la nivelul ficatului. Mecanismele de actiune anticolesterolemianta includ inhibarea activitatii hidroximetilglutaril-Coenzimei A reductazei (HMG-CoA) si a altor enzime precum lanosterol-14-demetilaza, implicate in biosinteza de cholesterol. Extractul de Allium Sativum si constituentii sai S alilcisteina, dialil trisulfid si disulfid inhiba squalen mono-oxigenaza, o enzima cu rol catalitic in biosinteza hepatica a colesterolului. Ingediente din Allium Sativum, S-allylcisteina, S propilcisteina si S-etilcisteina inhiba biosinteza trigliceridelor prin reducerea sintezei de acizi grasi. Dintre mecanismele de actiune antiagreganta a Allium Sativum, se pot enumera inhibarea sintezei de tromboxan prin inhibarea ciclooxigenazei si lipoxigenazei; inhibarea activitatii fosfolipazei membranare si incorporarea acidului arahidonic in fosfolipidele membranare plachetare; mobilizarea intraplachetara a calciului. Compusii prezenti in Allium Sativum au rol antioxidant. Ei inhiba formarea radicalilor liberi si protejeaza lipoproteinele cu densitate mica fata de oxidarea produsa de radicalii liberi.
- Commiphora Mukul Commiphora Mukul are proprietati hipocolesterolemiante, hipolipidemice si antiaterosclerotice.
- Linum Usitatissimum Uleiul de Linum Usitatissimum este o sursa bogata de acid alfa-linoleic. Dieta bogata in acid alfa-linoleic este asociata cu un risc scazut de boala coronariana si mai multe tipuri de cancer. Acidul alfa-linoleic continut in Linum Usitatissimum este metabolizat in acid eicosopentaenoic (EPA), precursor al prostaglandinelor din seria 3, leucotrienelor din seria 5 si tromboxanilor din seria 3. Eicosanoizii au proprietati antiinflamatorii si antiaterogene. Incorporarea acidului alfa-linoleic din Linum Usitatissimum, precum si a metabolitilor sai in membrana celulara are rol in activitatile antiinflamatoare, antiproliferative si de inhibare a agregarii plachetare. Uleiul de Linum Usitatissimum este indicat in hiperlipedemie, reducerea tensiunii arteriale, scaderea agregarii plachetare, prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.
- Trigonella Foenumgraecum Dintre constituentii din Trigonella Foenumgraecum se pot mentiona: saponinele, flavonoide, vitamine (in special A, B1 si C) si minerale ( in principal calciu si fier). Trigonella Foenumgraecum scade glicemia si colesterolemia.


Mod de administrare:

Administrare orala: 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi cu un pahar de apa.

Flaxilip opinii
Flaxilip prospect
Flaxilip componență
Flaxilip dozare
Flaxilip contraindicații
Flaxilip preț
Flaxilip înlocuitori
Flaxilip înlocuitor
Flaxilip echivalent
Flaxilip înlocuitor mai ieftin
Flaxilip dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Flaxilip

Adăugați opinia despre Flaxilip

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii