fitolip-plus-254 1. Fitolip Plus -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Fitolip Plus

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Hyllan Pharma
Forma: -
Preț: 35.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Fitolip Plus

Fitolip Plus, 120 cps - Hyllan Pharma 

Indicații:
Fitolip Plus Comprimate x 120 cps este indicat in tratamentul hipercolesterolemiei si hipergliceridemiei, si asociat tratamentutui specific, este recomandat si in combaterea unor factori de risc cardiovascular, in tratamentul profilactic al unor complicatii circulatorii, in diabetul zaharat tip II.

Compoziție:
un comprimat contine Crataegi folium cum flore (frunza si floare de Paducel) 90 mg, Ribes nigri folium (frunza de Coacaz-negru) 90 mg, Melitoti flos (floare de Sulfina) 60 mg, Betulae folium (frunza de Mesteacan) 30 mg, Cardus marianum fructus (fruct de Armurariu) 5 mg. Excipienti: celutoza microcristalina 200 mesh, amidon de porumb, gelatina, talc, stearat de magneziu

Acțiune farmacologică:
- produsul poseda prorietati hipolipemiante (scaderea marcata a triglicidelor si colesterolului) si antioxidante, datorita prezentei de substante flavonoide, antociani, alfa-tocoferol, glutation si vitamine.
- efectul hipolipemiant se datoreaza scaderii sintezei endogene de colesterol si triglicide, precum si de reglare a proceselor periferice de lipoliza/lipogeneza, prin scaderea rezistentei periferice la actiunea insulinei.


Contraindicatii:
- hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
- primul trimestru de sarcina, datorita prezentei Crataegi folium cum flore (frunza si floare de Paducel) in compozitia medicamentului.
- copii sub 6 ani.
Atentionari speciale: pentru a evita eventualele iritatii gastro-duodenale la pacientii cu ulcer gastric sau duodenal, comprimatele se vor administra in timpul mesei. Datorita lipsei datelor clinice suficiente privind utilizarea Fitolip la copii, la femeile gravide in trimestrele II si III de sarcina si in timpul alaptarii, utilizarea medicamentului la aceste categorii de pacienti necesita supraveghere medicala.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Fitolip nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:

doza recomandata este de 1-2 comprimate de Fitotip de 1-3 ori pe zi, in timpul mesei daca medicul nu recomanda altfel.

Prezentare:
Fitolip Plus Comprimate: flacon 120 de comprimate.

Fitolip Plus opinii
Fitolip Plus prospect
Fitolip Plus componență
Fitolip Plus dozare
Fitolip Plus contraindicații
Fitolip Plus preț
Fitolip Plus înlocuitori
Fitolip Plus înlocuitor
Fitolip Plus echivalent
Fitolip Plus înlocuitor mai ieftin
Fitolip Plus dacă are efect
efectul hipolipemiant
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Fitolip Plus

Adăugați opinia despre Fitolip Plus

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii