fitocardin-267 1. Fitocardin -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Fitocardin

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Rotta Natura S.A.
Forma: -
Preț: 13.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Fitocardin

Fitocardin - Rotta Natura

Indicații:
Recomandat: persoanelor pentru mentinerea sanatatii muschiului cardiac persoanelor care prezinta contractii neregulate ale inimii pentru normalizarea tensiunii arteriale

Compoziție:

Talpa Gastei (Leonurus cardiaca), herba, extract 10:1 - 140 mg. Paducel (Crataegus pinnatifida), extract 10:1 din fructe cu 3% flavone - 120 mg. Roinita (Melissa officinalis), herba extract 10:1 - 50 mg.

Compuși principali:
Extractul de Talpa Gâștei (Leonurus cardiaca) are efecte de normalizare a ritmului cardiac si coronarodilatoare ce au ca rezultat reducerea tensiunii arteriale. Este de asemenea, un foarte bun tonic nervos. 
Extractul de Paducel (Crataegus pinnatifida) contine o proportie foarte mare de substante active (flavone). Studiile clinice realizate cu paducel au subliniat beneficiile sale in suportul adus functionarii normale a inimii prin efectele sale de tonifiere a muschiului cardiac si prin imbunatatirea fluxului sangvin. Astfel, creste capacitatea inimii de a se contracta si de a pompa sangele in organism in paralel cu imbunatatirea nivelului irigarii si oxigenarii acestuia. In plus fata de capacitatea normotensoare, are si rol de sustinere al unui ritm cardiac normal. 
Extractul de Roinita (Melissa officinalis) alunga depresiile, regleaza mecanismele sistemului nervos, influentand pozitiv toate procesele organismului care sunt afectate de stres, implicit si activitatea cardiaca. asigura suportul unui ritm cardiac normal ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali imbunatateste irigarea si oxigenarea muschiului cardiac confera o stare de bine, calm si relaxare contribuie la mentinerea in limite normale a nivelului de colesterol din sange

Acțiune farmacologică:
- pentru a asigura un ritm cardiac sanatos si pentru mentinerea tensiunii arteriale in parametri normali.
- asupra aparatului cardio-vascular.


Contraindicatii:
Produsul poate interactiona cu produse antiaritmice, antiagregant-plachetare si glicozide cardiotonice la administrare concomitenta. Contraindicat femeilor in timpul sarcinii si celor care alapteaza, copiilor, persoanelor cu afectiuni cardiovasculare in stadiu avansat de evolutie (cardiopatii vasculare, edeme cardiace).

Fitocardin opinii
Fitocardin prospect
Fitocardin componență
Fitocardin dozare
Fitocardin contraindicații
Fitocardin preț
Fitocardin înlocuitori
Fitocardin înlocuitor
Fitocardin echivalent
Fitocardin înlocuitor mai ieftin
Fitocardin dacă are efect
aparatul cardio-vascular
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Fitocardin

Adăugați opinia despre Fitocardin

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii