femosun-242 1. Femosun -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Femosun

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Sun Medic
Forma: -
Preț: 59.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Femosun

Indicații:
Femosun x30 cps este formula completă și echilibrată de vitamine și minerale recomandată femeilor care planifică să rămână însărcinate sau care sunt deja însărcinate, oferind aportul optim de folat activ și acid folic,

Compuși principali:
1. Acidul folic si folati: Femosun este unul din foarte putinele produse din lume care contine si forma activa de folat (5-MTHF) asigurand protectie la 100% dintre femei.
2. DHA (acidul docosahexaenoic) este un acid gras omega-3. Acizii grasi omega-3 sunt denumiti esentiali pentru ca nu pot fi produsi de catre organism si astfel singura sursa este aportul extern prin alimentatie. Acizii grasi omega-3 si in special DHA au un rol foarte important in dezvoltarea sanatoasa a creierului si a acuitatii vizuale a nou-nascutului. DHA este o componenta majora a membranei neuronale si a celulelor fotosensibile din retina Femosun contine 215mg DHA.
3. Fier: Inovatia Femosun consta din utilizarea in premiera a unui fier din extract de suc de mere care prezinta doua beneficii majore fata de sarurile de fier folosite obisnuit. Fierul se combina cu acidul malic din sucul de mere si formeaza complexul fier malic care nu provoaca constipatie si are o absorbtie crescuta. Astfel Femosun devine unicul produs care reuseste sa aduca aportul necesar de fier fara reactiile adverse tipice acestui mineral.
4. Iod: riscul de deficit de iod a scazut semnificativ in ultima perioada datorita consumului de sare iodata. Mai dese sunt cazurile de intarziere in dezvoltarea mentala determinate de un anumit nivel de carenta de iod. Tinand cond ca in Romania exista zone endemice unde iodul este aproape absent in apa, Femosun contine doza zilnica recomandata de iod pentru a acoperi orice risc de deficit.
5. vitaminele din grupul B, vitamina C si vitamina E sunt foarte importante in sarcina si aproape toate vitaminele prenatale contin aceste vitamine. Femosun contine aceste vitamine in dozele optime necesare in timpul sarcinii.
6. Magneziu: deficitul de magneziu este unul dintre cele mai frecvente deficite care se poate manifesta sub forma de crampe musculare, iritabiliate si in forme severe poate conduce la nastere prematura, mortalitate infantila sau afectiuni neurologice la fat. Femosun contine magneziu pentru a reduce riscurile deficitului de magneziu.
7. alte vitamine si minerale despre care nu exista un consens sunt vitamina A pe care multi medici o evita in timpul sarcinii deoarece poate fi toxica si calciu, de asemnea evitat in special in primul trimestru de sarcina sau este evitata administrarea lui concomitenta cu fierul.


Mod de administrare:

1 singura capsula pe zi. Capsula se administreaza dimineata, cu un pahar cu apa. Modalitatea de prezentare: Femosun x 30 capsule

Femosun opinii
Femosun prospect
Femosun componență
Femosun dozare
Femosun contraindicații
Femosun preț
Femosun înlocuitori
Femosun înlocuitor
Femosun echivalent
Femosun înlocuitor mai ieftin
Femosun dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Femosun

Adăugați opinia despre Femosun

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii