femoden-191 1. Femoden -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

Femoden

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Schering AG
Forma: -
Preț: 16.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Femoden

Indicații:
Contraceptie hormonala orala.

Compoziție:
Folia pentru un ciclu de administrare cuprinde 21 drajeuri, fiecare din acestea continand ca substanta activa cate 0,075 mg gestoden si 0,03 mg etinilestradiol. Ambalare Cutii continand folii cu 21 drajeuri.

Contraindicatii:
Femoden nu va fi administrat in cazul unei sarcini, in tulburari grave ale ficatului, in antecedente de tromboza venoasa sau arteriala, in cancer mamar si uterin (chear tratat), hipertensiune arteriala, tulburari metabolice, diabet grav si altele. Femeile ce utilizeaza medicamentul, in special dupa 30 de ani vor evita fumatul.

 

Mod de administrare:
Administrarea produsului va fi intrerupta in caz de aparitie a cefaleei, a unor tulburari de vedere, de auz sau a unei simptomatologii care indica fenomene patologice vasculare inflamatorii sau trombotice si altele. Efecte adverse In cazuri rare pot aparea : tensiune mamara, tulburari digestive, cefalee (dureri de cap), greata.
Interactiuni: Administrarea concomitenta de medicamente ca barbiturice, hidantoina, fenilbutazona, ampicilina, rifampicina, unele antiepileptice, pot reduce efectul contraceptiv. De asemenea se pot modifica necesitatile referitoare la medicatia antidiabetica. Pentru detalii referitoare la contraindicatii si reactii secundare se vor consulta materialul de prezentare ce insoteste produsul si brosurile de informare stiintifica referitoare la Femoden.
Administrare Inaintea administrarii contraceptivului este necesar un control medical riguros inclusiv ginecologic pentru a exclude posibilitatea unei sarcini. In cursul administrarii produsului vor fi efectuate controale periodice la interval de circa 6 luni. Asteptati urmatoarea menstruatie. Luati primul drajeu de Femoden in prima zi a ciclului menstrual, chear si atunci cand inainte de aceasta s-a utilizat un alt preparat contraceptiv. Se incepe cu extragerea unui drajeu ce corespunde zilei inscrise pe partea cealalta a foliei . Drajeul se inghite fara a fi mestecat. Nu are importanta ora din zi cind luati drajeul, dar odata ce v-ati ales o anumita ora- este bine sa o respectati. Din acest moment trebuie sa luati cite un drajeu in fiecare zi, in sensul indicat de sageata. In orice moment in care nu sunteti sigura daca ati luat drajeul corespinzator zilei in care va aflati, nu trebuie decit sa va uitati pe folia calendaristica. Dupa terminarea tuturor drajeurilor, urmeaza o pauza de 7 zile (fara drajeuri) in cursul careia apare ciclul. Dupa aceste 7 zile de pauza se incepe cu administrarea drajeurilor dintr-o noua folie de Femoden - indiferent daca sangerarea s-a terminat sau inca mai continua. Protectia contraceptiva incepe din prima zi de administrare si se mentine si in cursul celor 7 zile de pauza. Astfel aveti de urmat un ciclu foarte simplu in care timp de 3 saptamini se ia cite un drajeu zilnic, dupa care urmeaza o saptamina libera, si deci fiecare folie va fi inceputa in aceeasi zi a saptaminii ca folia anterioara.

Prezentare:
folii cu 21 drajeuri

Femoden opinii
Femoden prospect
Femoden componență
Femoden dozare
Femoden contraindicații
Femoden preț
Femoden înlocuitori
Femoden înlocuitor
Femoden echivalent
Femoden înlocuitor mai ieftin
Femoden dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Femoden

Adăugați opinia despre Femoden

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii