femmax-155 1. Femmax -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii
Sunteți aici:
> >

Femmax

FemmaxFemmax
(3 opinie)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător:
Forma: capsule
Preț: 119.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 10 buc.
Site: femmax.ro

Descrierea produsului Femmax

Femmax, 10 capsule

Femmax este un preparat conceput pentru a scapa de problemele asociate cu inhibarea libidoului.

Indicații:

Rezultate excepționale de pe urma utilizării Femmax au fost obținute de femei care provin din diferite grupe etnice și diferite culturi, de diferite vârste și cu orientare sexuală diferită.

Acționare Femmax:

Femmax este un supliment alimentar care imbunatateste metabolismul, este complet absorbit de către organism. Acesta a fost conceput pentru femei.  Esența selectată cu mare grijă a celor mai bune proprietăți ale ingredientelor conținute în fiecare capsulă Femmax este una dintre principalele modalități de a spori senzațiile sexuale, și de asemenea, de a rezolva problema libidoului scazut. În mod eficient aceasta ajută la refacerea treptată a substantelor nutritive care trezesc dorinta sexuala si sporesc intensitatea experienței sexuale.

Femmax
prin acțiunea sa asigură:

  • creșterea libidoului
  • un orgasm mai lung
  • o mai mare vitalitate
  • atingerea mai simplă a orgasmului

Mod de administrare:

Se recomandă administrarea a 1 capsulă cu 30-60 de minute înainte de actul sexual, 1 sau 2 ori pe zi, în funcție de nevoie. Pentru a consolida efectele obținute, Femmax trebuie folosit regulat.

Odpowiednia dawka może się różnić i zależeć od wielu czynników. Przekroczenie zalecanego dziennego spożycia nie jest szkodliwe, ponieważ nadmiar Femmax zostanie wydalony z Twojego organizmu, ale też nie przyniesie Ci lepszych rezultatów. Trwałe efekty możesz zapewnić sobie jedynie stosując Femmax regularnie.

O doză adecvată poate varia și poate depinde de mai mulți factori. Depășirea dozei zilnice recomandate nu este dăunătoare, deoarece excesul de Femmax este expulzat din organism, dar nu vă va aduce rezultate mai bune. Efecte de durată uteți obține numai prin utilizarea  în mod regulat a supliemntului Femmax.

Observații:

Nu este indicat pentru barbati, femei gravide sau care alapteaza si copii.

Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Femmax

adăugat: 12 Ianuarie 2017
autor: Petruța
Evaluare:
Nu îmi pare rău că am început să folosesc pastilele Femminax. Am avut probleme mari cu libidoul. Despre acest produs am aflat de pe unul din forumuri și nu îmi pare rău că am încercat.
Scrieți comentariul
adăugat: 12 Ianuarie 2017
autor: Meri
Evaluare:
Dacă căutați răspuns la întrebarea dacă aceste pastile sunt într-adevăr bune iată ce vă spun eu: de când folosesc acest produs soțul meu este din nou fericit și nu se mai plânge că sunt frigidă, iar eu mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze când îmi amintesc ce noapte de neuitat am petrecut. S-au adunat deja câteva zeci de astfel de nopți.
Scrieți comentariul
adăugat: 12 Ianuarie 2017
autor: Dorina
Evaluare:
Mie, apetitul sexual mi-a scăzut după nașterea copilului, după o naștere grea, lungă și cu complicații. Datorită acestor pastile mă simt din nou femeie 100%. Din nou am chef să fac dragoste cu soțul meu și amândoi suntem încântați, liniștiți și fericiți.
Scrieți comentariul

Adăugați opinia despre Femmax

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii