dormax-316 1. Dormax -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii
Sunteți aici:
> >

Dormax

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Core Invest
Forma: -
Preț: 51.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Dormax

Indicații:
Suplimentul alimentar Dormax utilizeaza o combinatie inovativa de melatonina si extracte vegetale, in doze optime, cu asigurarea profilului de siguranta si calitate, benefic organismului pentru a atenua factorii ce conduc la tulburarile de somn.

Compuși principali:
Melatonina Contribuie la atenuarea tulburarilor de somn;Reduce timpul necesar pentru a adormi in conditiile administrarii a 1 mg melatonina inainte de culcare.
Extract de mac Californian Actiune sedativa asupra sistemului nervos central;Reduce anxietatea si promoveaza relaxarea, asigurand eliminarea trezirilor nocturne.
Extract de passiflora Datorita continutului de flavonoide, exercita un efect sedativ asupra sistemului nervos, asigurand obtinerea unui somn odihnitor.
Extract de valeriana Induce somnul pe cale naturala, prin efectul acidului valerenic la nivelul sistemului nervos central.Nu prezinta efectele secundare specifice somniferelor;Promoveaza relaxarea si reducerea anxietatii, cu eliminarea trezirilor nocturne si cresterea calitatii somnului.

Mod de administrare:

Este recomandata administrarea unei singure capsule pe zi, de preferat chiar inainte de culcare.Trebuie evitat consumului substantelor ce afecteaza sistemul nervos central, in special in a doua parte a zilei si seara (cafea, bauturi racoritoare cu cofeina, energizante, alcool)
.Data fiind indicatia suplimentului: asigurarea unui somn sanatos si odihnitor, se recomanda respectarea modului de administrare: 1 capsula/ zi, seara, inainte de culcare.


Dormax opinii
Dormax prospect
Dormax componență
Dormax dozare
Dormax contraindicații
Dormax preț
Dormax înlocuitori
Dormax înlocuitor
Dormax echivalent
Dormax înlocuitor mai ieftin
Dormax dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Dormax

Adăugați opinia despre Dormax

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii