diane-35-193 1. Diane 35 -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

Diane 35

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Schering AG
Forma: -
Preț: 18.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Diane 35

Indicații:
Diane 35 este administrat in afectiuni dependente de androgeni la femei: acnee, seboree, forme usoare de hirsutism, alopecie

Acțiune farmacologică:
- Ca agent antiacneic, Diane-35 blocheaza actiunea androgenilor asupra pielii. Astfel, pielea nu mai primeste stimulenti din partea androgenilor, produce mai putine grasimi si in acest mod se reduce formarea cosurilor si a punctelor negre.
- Diane-35 reduce activitatea ovarilor, care la rindul lor produc o cantitate mai mica de hormoni.
- Diane-35 in tratamentul hirsutismului… Hirsutismul (cresterea excesiva a parului pe fata si corp) este o problema serioasa la femei si se trateaza cu dificultate.
Observatii Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala.

Contraindicatii:
Tromboza, diabet, insuficienta hepatica severa, tumori maligne, sarcina, alaptare. Efecte adverse Dureri si secretie la nivelul sanilor, cefalee, depresie, greata, voma, eruptie cutanata, cresterea greutatii.

Mod de administrare:
Asteptati urmatoarea menstruatie. Luati primul drajeu de Diane-35 in prima zi a ciclului menstrual, chiar si atunci cand inainte de aceasta s-a utilizat un alt preparat contraceptiv. Se incepe cu extragerea unui drajeu ce corespunde zilei inscrise pe partea cealalta a foliei . Drajeul se inghite fara a fi mestecat. Nu are importanta ora din zi cind luati drajeul, dar odata ce v-ati ales o anumita ora- este bine sa o respectati. Din acest moment trebuie sa luati cite un drajeu in fiecare zi, in sensul indicat de sageata. In orice moment in care nu sunteti sigura daca ati luat drajeul corespinzator zilei in care va aflati, nu trebuie decat sa va uitati pe folia calendaristica. Dupa terminarea tuturor drajeurilor, urmeaza o pauza de 7 zile (fara drajeuri) in cursul careia apare ciclul.

Diane 35 opinii
Diane 35 prospect
Diane 35 componență
Diane 35 dozare
Diane 35 contraindicații
Diane 35 preț
Diane 35 înlocuitori
Diane 35 înlocuitor
Diane 35 echivalent
Diane 35 înlocuitor mai ieftin
Diane 35 dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Diane 35

Adăugați opinia despre Diane 35

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii