diabestop-2014 1. Diabestop -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii
Sunteți aici:
> >

Diabestop

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul:
Producător: CosmoPharm
Forma: -

Descrierea produsului Diabestop

Diabestop, 30 cps - Cosmopharm

Indicații:

Produs complex, unic, ce cuprinde extracte din 3 plante, acid alfa lipoic si 4 minerale, pentru persoanele cu toleranta scazuta la glucoza, ca adjuvant in tratamentul diabetului (scade incidenta complicatiilor lui) si scaderea in greutate. 
Recomandari:
Persoanelor cu valori mari ale glicemiei sau toleranta scazuta la glucoza, si celor suferind de obezitate. 
Scade nivelul zaharului in singe, creste cantitatea de glucoza metabolizata de creier, stimuleaza memoria si atenueaza oboseala.
Este antioxidant si asigura protectia structurilor nervoase, reduce complicatiile diabetului: neurologice ( neuropatie); vasculare (arterita, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, tromboza, gangrena diabetica, retinopatie, cataracta diabetica); renale (poliurie cu glicozurie, insuficienta renala); imunitate scazuta; pancreatite.

Compozitie:
Fiecare capsula contine:
Castravetele -amar (extract uscat din fructe de Momordica charantia) 125 mg, Scortisoara (pulbere de Cinnamomum cassia) 50 mg, Gymnema sylvestre (extract hidrometanolic 6-9:1 din frunze, cu 25% acid gymnemic) 125 mg, Acid alfa lipoic 62.5 mg, Crom 20 mcg, Magneziu 50 mg, Zinc 5 mg, Mangan 1 mg.

Compuși principali:
Castravetele amar:
Fructele au puternice efecte hipoglicemiante-antidiabetice.
Contine 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei bovine, substanta ce se administreaza diabeticilor. Creste secretia celulelor pancreatice, mareste metabolizarea glucozei, efect antibiotic, antiviral si antimicrobian, scade colesterolul si trigliceridele, tonifica sistemul imunitar.

Scortisoara:
Remediu in diabet pentru reducerea nivelului de glucoza.
Micsoreaza nivelul de colesterol din sange, regleaza digestia, trateaza diareea, amelioreaza simptomele de raceala, reduce durerea provocata de artrita, imbunatateste memoria si functia cognitive, trateaza durerea de dinti, improspateaza respiratia.

Gymnema sylvestre:
Creste secretia de insulina, reface celulele din insulele Langerhans secretoare de insulina, de aceea Gymnema Sylvestre se poate utiliza si de persoanele cu diabet zaharat de tip I.
Creste capacitatea celulelor de a utiliza glucoza, determina inhibarea absorbtiei glucozei in intestin.
Reduce pofta de dulce si dependenta de dulciuri, reduce nivelul seric al colesterolului si trigliceridelor.
Diuretic si laxativ usor.

Acidul alfa lipoic:
Actioneaza intracelular, la nivelul membranei si mitocondriilor celulare, unde transforma glucidele in energie.
Este protector cerebrovascular, reduce demielinizarea, stimuleaza regenerarea neuronala si previne deteriorarea celulei cerebrale.
Actioneaza asupra nervilor afectati de diabetul zaharat si alcoolism si reface senzitivitatea membrelor inferioare si organelor genitale.
Antioxidant major, hidro si liposolubil, protejeaza toate celulele corpului de distrugerile produse de radicalii liberi.
Detoxifiant si antioxidant hepatic, reface membrana celulara afectata si elimina metalele grele sau toxice care afecteaza ficatul (cadmiu, mercur, fier, cupru).
Reduce nivelul colesterolului, are rol imunomodulator, imbunatateste functia de secretie exocrina si endocrina a pancreasului.
Regenereaza vitaminele C si E, creste nivelul enzimei antioxidative glutationice si al coenzimei Q10.

Cromul:
Creste colesterolul „bun" (HDL colesterol), scade trigliceridele si nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare si diabet.
Contribuie la metabolizarea optima a insulinei, intervenind atit in sinteza, cit si in eliberarea acesteia in singe.
Ajuta la scaderea apetitului pentru dulciuri, tine sub control depunerile de grasimi din tesuturi si controleaza eficient indicele ponderal, in sensul scaderii greutatii corporale.

Magneziul:
Asigura o buna transmisie nervoasa si are efect antistress, antidepresiv.
Intervine in procesul contractie - relaxare musculara, regleaza ritmul cardiac.
Impiedica formarea calculilor renali si biliari, si este important in pierderea in greutate (esential in transformarea grasimilor in energie si alimentarea celulelor cu oxigen, ceea ce contribuie la eliminarea grasimilor).
Intervine in metabolismul glucidelor si al calciului.

Zincul:
Important pentru activitatea pancreasului si a organelor sexuale.
Rol in metabolismul proteinelor, stimuleaza procesul de asimilare a unor vitamine, grabeste vindecarea ranilor si arsurilor.
Rol in pastrarea sensibilitatii gustative si olfactive, previne adenomul de prostate, favorizeaza sinteza acizilor nucleici si a proceselor de regenerare.

Manganul:
Regleaza cresterea si metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor, favorizeaza functiile hepatice si renale, accelereaza arderile, ajuta la fizarea calciului, fierului si vitaminelor.
Imbunatateste sinteza colesterolului si are rol determinant in activitatea glandelor endocrine.

Mod de administrare:
1 - 2 capsule pe zi, la masa. A se verifica in permanenta nivelul glicemiei.

Prezentare:
30 capsule

Diabestop opinii
Diabestop prospect
Diabestop componență
Diabestop dozare
Diabestop contraindicații
Diabestop preț
Diabestop înlocuitori
Diabestop înlocuitor
Diabestop echivalent
Diabestop înlocuitor mai ieftin
Diabestop dacă are efect
protector cerebrovascular rol imunomodulator
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Diabestop

Adăugați opinia despre Diabestop

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii