derminax-154 1. Derminax -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Derminax

DerminaxDerminax
(3 opinie)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător:
Forma: capsule
Preț: 129.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 60 buc.
Site: derminax.ro

Descrierea produsului Derminax

Derminax, 60 capsule

Derminax este un amestec de ingrediente naturale, care oferă o piele sănătoasă și fără imperfecțiuni, eliminând coșurile, punctele negre, papulele, pustulele și roșeața cât și alte imperfecțiuni care rezultă din inflamarea pielii.

Compoziție Derminax:

AcnePreventix patentat (™) extract din coada-calului (Equisetum arvense) compuși 19% siliciu, extracte de urzica (Urtica dioica), proteine de colagen hidrolizat, L-cisteină, vitamina C (acid L-ascorbic) zinc - oxid de zinc echivalent aproximativ 5 mg de zinc, vitamina E (d-alfa-tocoferol 50%) (echivalent cu 4,92 d-alfa-tocoferol / vitamina E), niacina (acidul nicotinic), acid pantotenic (pantotenat d-calciu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), riboflavină (vitamina B2), Tiamina (vitamina B1), gluconat de cupru (echivalent cu 0,18 mg de ioni de cupru), acid folic (Lmetylofolian de calciu) Biotina (D-biotină), 0,1% cianocobalamina (vitamina B12) (echivalent cu 0,24 cianocobalamina mcg / B12)

Indicații:

Acesta este recomandat în primul rând pentru tineri și adulți care doresc să:

  • elimine toxinele din organism
  • curețe porii blocați
  • să elimine imperfecțiunile


Acționare:

Acneea se formeaza atunci cand porii pielii sunt blocați, glandele sebacee produc prea mult sebum sau sunt blocate de depozite. Acest lucru duce la o acumulare de sebum si bacterii. De asemenea, poate duce la inflamatie, care se manifestă sub formă de cosuri, puncte negre, papule și alte imperfecțiuni ale pielii. Aceste cauze pot fi controlate numai din interior. Datorită ingredientelor conținute de preparat, acesta elimină în mod eficient toxinele, depozitele, bacteriile și celule moarte din porii pielii, lăsând-o liberă fără acumularea de sebum. De asemenea, ajută la reglarea nivelului optim de hormoni responsabili pentru secreția excesivă de sebum, indeparteaza grasimea excesiva a pielii. In plus, elimină cicatricile, cosurile, petele și alte consecințe ale acneei care a durat o perioadă mai lungă de timp. In mod eficient curata si tonifilcă pielea, lăsând aspectul sănătos și neted al acesteia. Studiile clinice riguroase au arătat că preparatul nu produce efecte secundare si poate fi utilizat cu succes cu alte suplimente alimentare, precum și în paralel cu contraceptive hormonale. Eficacitatea Derminax-ului  a fost confirmată în cursul cercetării pentru toate tipurile de ten, atât la adulți cât și la adolescenți.

Mod de administrare:

Se recomandă administrarea a 2 capsule pe zi, regulat, înainte de masă.

Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Derminax

adăugat: 12 Ianuarie 2017
autor: Marius
Evaluare:
Singurul minus al tratamentului cu acest produs este prețul mare. În ceea ce privește efectele Derminax este fenomenal. Demn de recomandat.
Scrieți comentariul
adăugat: 12 Ianuarie 2017
autor: Costina
Evaluare:
Derminax mi-a recomandat medicul meu dermatolog. Cu toate că acest produs nu este disponibil în farmacii, este foarte bine cunoscut și apreciat de medicii dermatologi. Pielea a devenit mai netedă și în primul rând am observat că excreția de sebum este mult mai mică. Tratamentul trebuie repetat din când în când pentru ca problemele să nu revină.
Scrieți comentariul
adăugat: 12 Ianuarie 2017
autor: Corina
Evaluare:
Îl recomand cu toată responsabilitatea. La început nu am văzut nici un fel de diferență, dar după folosirea timp de 3 săptămâni diferențele au devenit vizibile și acum este din ce în ce mai bine. Cu siguranță efectul este mult mai bun dacât după folosirea gelurilor, în primul rând deoarece, pielea este hidratată și nu se usucă.
Scrieți comentariul

Adăugați opinia despre Derminax

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii