maxatin-536 1. Maxatin -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Maxatin

MaxatinMaxatin
(1 opinia)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător:
Forma: capsule
Preț: 139.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 60 buc.
Site: maxatin.ro

Descrierea produsului Maxatin

Maxatin, 60 capsule

Maxatin este 100% supliment natural care are influență dovedită în ceea ce privește capacitatea de ejaculare, fermitatea și durata erecției. Preparatul este recomandat pentru bărbații care doresc să își diversifice viața sexuală prin mărirea cantității de spermă.


Compoziție Maxatin:


Ginseng siberian Extract, L-Arginina, L-lizina, L-carnitina, dovleac obișnuit (Cucurbita PEOP), Maca Tuber (maca), merișor 4: 1 (Vaccinium macrocarpon), zinc (oxid de zinc)
Radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) rădăcină (Smilax sp.)

Acțiune farmacologică:

  • Cauza imediată a funcției erectile este umplerea cu sânge a corpurilor cavernoase ale penisului - două vase spongioase de-a lungul organului. Maxatin stimulează în mod eficient reacțiile celulelor responsabile pentru erecție, care se manifestă sub formă de lungire și de întărire a acestuia.

Maxatin prin acțiunea sa duce la:

  • Un volum mai mare de ejaculare
  • Îmbunătățirea libidoului, lipsa de oboseală, dorință mai mare de sex
  • Erecție sporită
  • Orgasme mai intensive și mai frecvente
  • Viață sexuală activă și regulată

Ejacularea medie a unui bărbat sănătos este de aproximativ 0,5 până la 3,5 mililitri de lichid. Mărimea ejaculării depinde de când a avut loc ultima ejaculare, cât și de modul de alimentare. Maxatin oferă organismului toate componentele nutritive de care acesta are nevoie, pentru a depăși capacitatea medie de ejaculare și pentru a asigura chiar și cu 500% cantitatea de lichid. Printre clienții care au utilizat Maxatin și care au fost supuși testelor, dimensiunea medie de ejaculare este de 13,8 mililitri în timpul fiecărei ejaculări.


Preparatul garantează că, erecția va fi de lungă durată și va fi mault mai puternică ceea ce va face ca plăcerea din timpul actului sexual să fie mult mai mare. Maxatin conține ingrediente care stimulează receptorii din nervi, ceea ce face ca zonele erogenice, inclusiv penisul, să fie mai sensibile la atingere, umiditate și căldură. Schimbările pozitive după utilizarea Maxatinului pot fi simțite și de către bărbații care au fost supuși vasectomiei. Maxatin a fosr creat pentru mărirea producției de spermă și de aceea puteți conta pe o erecție mai puternică și orgasme repetate.

Mod de administrare:


Se recomandă administrarea a 2 capsule pe zi cu o cantitate mare de apă.


Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Maxatin

adăugat: 13 Februarie 2018
autor: Fortzosu
Evaluare:
E tare bun produsul asta. Sincer nu ma asteptam sa dea un randament asa bun, dar acum am erectii mult mai bune si viata sexuala s-a imbunatatit. Cea mai fericita e sotia, care se pare ca a mai facut o comanda fara sa ma intrebe :). Cu maxatin viata mea e mai buna. Nu am avut vreun efect advers de la el si primele rezultate au aparut dupa 2 saptamani. Salutare!
Scrieți comentariul

Adăugați opinia despre Maxatin

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii