entran-forte-17 1. Entran Forte -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Entran Forte

ENTRAN FORTEENTRAN FORTE
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment nutritiv
Producător: OZONE LABORATORIES
Forma: capsule
Preț: 23.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Entran Forte

Entran Forte, 2 cps.

Suplimentul alimentar are o formulă 100% naturală. Sporește performanțele sexuale fără riscul că pot apare reacții adverse. tratamentul cu Entran Forte nu poate fi un tratament de lungă durată. Este recomandat oersoanelor care doresc să atingă o performanță și o plăcere sexuală superioară.

Compoziție Entran Forte:

  • 75 mg Dioscorea spinosita (Chinese Yam rhizome),
  • 75 mg Lycium barbarum (Wolfberry fruit),
  • 45 mg Coix lachryma (Jobs tears seeds),
  • 45 mg Glycyrrhiza glabra (Liqourice root & rhizome),
  • 30 mg Euryale ferox (Euryale seeds),
  • 30 mg Linium brownii (Lily bulb)/capsulă.

Acțiune farmacologică:

Entran este un produs care are formulă echilibrată și este prevăzut pentru a fi folosit pentru creșterea pentru o durată mai lungă de timp a performanțelor sexuale. Este un produs energizant care a luat naștere în urma combinației dintre arta modernă  de fabricare a medicamentelor și experiența medicinei traditionale. Datorită efectelor sale benefice a fost folosit pe scară largă și cu succes în Asia și Orient ca apoi să fie recunoscut și în Europa și America. Reprezintă varianta naturală a bine cunoscute pastile albastre.  Produsul îmbunătățește nu numai sexualitatea ci și funcționarea întregului organism. Entran este folosit chiar și de persoanele care nu au sau nu au avut probleme sexuale sau de erecție, pentru o senzație extrem de plăcută în viața sexuală.

Contraindicații:

Acest preparat nu poate fi administrat copiilor, femeilor însărcinate și în perioada de alăptare, celor care suferă de afecțiuni cardiace sau renale și persoanelor în vârstă.

Reacții adverse:

Datorită ingredienților 100% naturali acesta nu prezintă efecte adverse cum ar fi: dureri de cap, oboseală, vedere colorată, probleme cardiace etc.

Mod de administrate:

Recomandată este administrarea unei doze unice, și anume, o capsulă și un comprimat o dată, cu aproximativ 1 oră înainte de actul sexual. Preparatul nu poate fi folosi mai des de o dată pe zi. În ceea ce privește persoanele care au depășit vârsta de 45 de ani, suplimentul nutritiv poate fi folosit o dată la 3 zile.

Prezentare:

Cutie cu doză unică de 2 capsule.

 

Entran Forte dacă are efect
Entran Forte opinii
Entran Forte prospect
Entran Forte componență
Entran Forte dozare
Entran Forte contraindicații
Entran Forte preț
Entran Forte înlocuitori
Entran Forte înlocuitor
Entran Forte echivalent
Entran Forte înlocuitor mai ieftin
performanțe sexuale energizant erecție
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Entran Forte

Adăugați opinia despre Entran Forte

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii