doppelherz-aktiv-men-lider-2743 1. Doppelherz Aktiv Men Lider -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Doppelherz Aktiv Men Lider

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Doppel Herz, Germania
Forma: capsule
Preț: 22.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Doppelherz Aktiv Men Lider

Doppelherz Aktiv Men Lider, 60cps

Doppelherz® aktiv MEN Lider – aceeași poftă de viață, indiferent de vârstă!
Viața modernă ne aduce o serie întreagă de beneficii, la care puțini dintre noi ar fi dispuși să renunțe. În același timp, odată cu aceste beneficii, vrând-nevrând, ne confruntăm și cu unele neajunsuri. Printre acestea, se numără:

  • expunerea la stres și gradul ridicat de oboseală pe care această expunere îl aduce;
  • dieta necorespunzătoare – alimentația de tip fast-food și un orar al meselor haotic;
  • sedentarismul sau activitatea fizică redusă.

Efectul acestor probleme se face simțit cu atât mai mult cu cât înaintăm în vârstă. În cazul bărbaților trecuți de vârsta de 40 de ani, stresul, dieta necorespunzătoare și sedentarismul se pot traduce în nedorite probleme erectile. În acest context, crește din ce în ce mai mult preocuparea privind menținerea sau ameliorarea vieții sexuale.

De aceea, Doppelherz® a creat un preparat special pentru a contracara și a elimina efectele negative ale unui ritm de viață intens, cu ore multe petrecute la birou, respectiv cu o alimentație haotică și săracă în nutrienți.Doppelherz® aktiv Men Lider conține L-Arginină, aminoacid semiesențial care se găsește în mod natural în anumite alimente, precum nucile, carnea de curcan, spanacul congelat, semințele de dovleac sau albușul proaspăt de ou.


Compozitie Doppelherz Aktiv Men Lider:

- L-Arginină 83%, gelatină (agent de glazurare),

- Fosfat de calciu dihidrat și săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali (agenți antiaglomeranți),

- Dioxid de siliciu (agent de încărcare), dioxid de titan (colorant). 

L-Arginina este un precursor al oxidului nitric, care joacă în organism rolul de moleculă de semnalizare. Mai exact, acest aminoacid produce vasodilatație arteriolară, ceea ce permite orientarea fluxului de sânge spre corpul cavernos, stimulând erecția.

Cum apar disfuncțiile erectile?
Disfuncțiile erectile pot surveni unui nivel scăzut de nitrați în sânge și în urină. Prin aceea că L-Arginina duce la creșterea nivelului de oxid nitric din corp, riscul de prezență a simptomelor asociate disfuncțiilor erectile scade.Doppelherz® aktiv Men Lider ajută la menținerea și la îmbunătățirea erecției, precum și la creșterea duratei actului sexual.

Actiune:
Efectele asupra sistemului circulator ale L-Argininei duc implicit la o îmbunătățire a performanțelor sexuale ale bărbaților. Mai mult, L-Arginina stimulează producția de testosteron, principalul hormon masculin. Testosteronul este produs de celulele Leydig din testicule, iar efectele sale se pot împărți în două mari categorii, androgene și anabolice. Din prima categorie, face parte maturizarea organelor sexuale, în timp ce efectele anabolice includ îngroșarea oaselor, creșterea masei musculare.
L-Arginina are un rol determinant în accelerarea proceselor metabolice care fac ca organismul nostru să genereze proteine. Astfel se explică faptul că L-Arginina ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor, la reducerea stratului de grăsime și dezvoltarea masei musculare, respectiv la procesul de spermatogeneză. 

Indicatii:

  • Vrei să îți crești performanțele sexuale?
  • Vrei să îți crești libidoul?
  • Vrei să crești intensitatea plăcerii sexuale?

Efectele L-Argininei se fac simțite imediat, Doppelherz® aktiv Men Lider schimbându-vă viața în bine încă de la prima utilizare.

Precautii:
Persoanele aflate sub tratament cu anticoagulante sau cu medicamente antihipertensive vor utiliza produsul numai după consultarea medicului. Utilizarea L-Argininei împreună cu medicamente care conțin nitrați sau amelioratori de potență se va face numai după consultarea medicului.

Contraindicatii:

Produsul nu este recomandat femeilor gravide sau care alăptează, copiilor, adolescenților și persoanelor care au suferit un atac de cord.

Mod de administrare:
 3 capsule pe zi, întregi, după masă, cu o cantitate suficientă de lichid, fără a se mesteca. 
În cazul unei administrări zilnice, după 2 săptămâni, se va face o săptămână pauză, ceea ce permite obținerea unui efect optim

Prezentare:

60 capsule

 

Doppelherz aktiv men lider dacă are efect
Doppelherz aktiv men lider opinii
Doppelherz aktiv men lider prospect
Doppelherz aktiv men lider componență
Doppelherz aktiv men lider dozare
Doppelherz aktiv men lider contraindicații
Doppelherz aktiv men lider preț
Doppelherz aktiv men lider înlocuitori
Doppelherz aktiv men lider înlocuitor
Doppelherz aktiv men lider echivalent
Doppelherz aktiv men lider înlocuitor mai ieftin
ajută la menținerea și la îmbunătățirea erecției ajuta la creșterea duratei actului sexual i crește performanțele sexuale si libidoul crește intensitatea plăcerii sexuale
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Doppelherz Aktiv Men Lider

Adăugați opinia despre Doppelherz Aktiv Men Lider

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii