climen-174 1. Climen -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

Climen

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Schering AG, Germania
Forma: drajeuri
Preț: 27.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Climen

Climen, blister, 11 drajeuri

Indicatii:

Tulburari aparute in menopauza ca: valuri de căldură, transpiraţii bruşte, palpitaţi, cefalee, stare de ameţeala, stare depresiva, insomnii si oboseala, uscăciunea mucoasei vaginale, micţiuni frecvente, disurie si incontinenta, modificări involutive cutanate si ale mucoaselor (in special la nivelul celei uretrale si genitale).

Compoziţie Climen:

Un comprimat 2 mg estradiol valerat; şi 2 mg estradiol valerat + 1 mg cyproteron acetat

Mod de administrare:

Drajeurile se înghit întregi cu puţin lichid de obicei după micul dejun sau cina, zilnic la aceeaşi ora de administrare pe o perioada mai îndelungata previne in buna măsură osteoporoza şi patologia cardiovasculara. Tratamentul începe in a 5-a zi a ciclului. După 21 de zile de tratament, la 2-4 zile urmează o sângerare de privare. După o pauza de 7 zile începe un nou ciclu de tratament.

Contraindicaţii:

In caz de hipersensibilitate la componentele produsului, tulburări funcţionale hepatice, icter in cursul unei sarcini anterioare, sindrom Dubin-Johnson si sindromul Rotor, îmbolnăviri în curs sau antecedente ca: tromboza cerebrala, infarct cardiac, tumori hormono-dependente uterine, ovariene sau de sân (chiar si in caz de suspiciune), endometrioza, tulburări ale metabolismului lipidic, diabet grav cu modificări vasculare, otoscleroza sângerări genitale (din cauze neelucidate), sarcina, alăptare.
Trebuie acordată o supraveghere deosebita pacienţilor cu: diabet, hipertensiune arteriala, varice, inflamaţii ale venelor, otoscleroza, scleroza multipla, epilepsie, porfirie, tetanie, chorea minor etc. Reacţii adverse: Uneori tensiune mamara, tulburări gastrice, modificări ale greutăţii si libidoului, apariţia de sângerare in perioada de pauza la femei ce nu au mai avut ciclu menstrual , lipsa de sângerare in perioada de pauza la cele cu ciclu menstrual. Uneori pot apărea edeme, cefalee, stări depresive s.a.m.d.


Prezentare:

Un blister conţine 11 drajeuri - albe  şi10 drajeuri - roz

Climen dacă are efect
Climen opinii
Climen prospect
Climen componență
Climen dozare
Climen contraindicații
Climen preț
Climen înlocuitori
Climen înlocuitor
Climen echivalent
Climen înlocuitor mai ieftin
valuri de caldura transpiratii bruste palpitatii cefalee uscaciunea mucoasei vaginale
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Climen

Adăugați opinia despre Climen

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii