climax-control-72 1. Climax Control -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Climax Control

Climax ControlClimax Control
(3 opinie)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător:
Forma: capsule
Preț: 155.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Site: climaxcontrol.ro

Descrierea produsului Climax Control

Climax Control, 60 capsule


Climax Control este un supliment alimentar care prezintă proprietăți de prelungire a actului chiar și cu 30 de minute. 


Compoziție Climax Control:


Ingrediente active: ClimaxStop Proprietary Blend, L-carnitină tartrat, L-arginina bază, L -lizină HCl mono, Semințe de dovleac 4:1, Oxid de zinc 80%, Tribulus terrestris 12:1, Rădăcină Sarsaparilla 4:1, Fruct de afină 25:1, Rădăcină de lemn dulce 10:1
Alte substanțe: Celuloză microcristalină (Flocel 102) (substanță de umplutură) E460, Stearat de magnaziu (agent antiaglomerant) E470b, Dioxid de siliciu coloidal (agent antiaglomerant) E551

Actiune:


Climax Control conține 100% ingrediente naturale, care garantează rezultate optimale. Datorită acțiunii sale asigură menținerea unui nivel stabil al serotoninei. Serotonina este un compus chimic organic, care este utilizat de organism pentru a regla sensibilitatea la stimuli fizici. Fluctuațiile în nivelul serotoninei sunt legate direct de problemele cu menținerea erecției și ejacularea prematură. Climax Control restaurează echilibrul nivelului de serotonină. După începerea curei, serotonina revine la nivelul optimal, ceea ce face ca actul sexual să fie prelungit chiar până la 30 de minute.


Primele efecte sunt deja vizibile chiar după câteva zile de utilizare a 1 tablete de două ori pe zi. Unul dintre avantajele principale ale Climax Control este acțiunea rapidă a acestuia. Datorită utilizării suplimentului veți observa o prelungire semnificativă a actului sexual. Efectul complet de 30 de minute  va fi obținut după un tratament de 3-4 săptămâni. În următoarele luni Climax Control va avea grijă ca performanța ta sexuală să nu scadă. Pregătit din ingrediente de cea mai înaltă calitate, care provin din culturi cultivate de producători de încredere, care sunt specialiști în cultivarea plantelor alimentare și medicinale. Rețeta unică a Climax Control reprezintă efectul muncii unei echipe de specialiști. Au reușit să creeze cel mai sigur și mai fiabil supliment alimentar, care are ca scop prelungirea capacității sexuale.


Indicații:


Recomandat numai pentru bărbați, iar utilizarea de ingrediente naturale face ca produsul să poată fi folosit împreună cu alcoolul, și este sigur pentru persoanele cu hipertensiune arterială și boli cardiovasculare.

Mod de administrare:


Pentru a obține efecte maximale garantate trebuie să fie administrată 1 tabletă de 2 ori pe zi.

 

Climax Control opinii
Climax Control prospect
Climax Control componență
Climax Control dozare
Climax Control contraindicații
Climax Control preț
Climax Control înlocuitori
Climax Control înlocuitor
Climax Control echivalent
Climax Control înlocuitor mai ieftin
Climax Control dacă are efect
prelungirea actului sexual menținerea nivelului serotoninei menținerea erecției ejaculare prematură
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Climax Control

adăugat: 10 Ianuarie 2017
autor: Dorel
Evaluare:
Recomand acest produs cu toată încrederea și responsabilitatea. Nu veți regreta cu siguranță!!!
Scrieți comentariul
adăugat: 10 Ianuarie 2017
autor: Gabi
Evaluare:
Am 23 de ani și am avut probleme foarte mari cu ejacularea. 10 - 20 de secunde și gata..... actul sexual a fost finalizat. Am început să administrez acest produs de 2 ori pe zi, dimineața și seara. După 2-3 săptăâni am observat că timpul de ejaculare a crescut până la 5 - 10 minute. Formidabil. Prietena mea este obosită dar încântată. Întrebați dacă acest produs aduce efecte? Daaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!.
Scrieți comentariul
adăugat: 10 Ianuarie 2017
autor: Paul
Evaluare:
Eu personal recomand acest produs. Deja după o săptămână am observat că actul sexual durează mai mult timp iar după o lună este fantastic. Am comandat pentru verificare un produs și sunt foarte mulțumit. Partenera mea de asemenea.
Scrieți comentariul

Adăugați opinia despre Climax Control

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii