climara-177 1. Climara -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

Climara

ClimaraClimara
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Schering AG, Germania
Forma: plasture
Preț: 32.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Climara

Climara Plasturi Menopauza, 4 -12 plasturi


Indicaţii:

Începerea perioadei climacterice este caracterizat prin apariţia unei scăderi din ce in ce mai pronunţate a producţiei de estrogen ovarian. Aceasta duce la o deficienta estrogenică in organismul femeii, care da naştere la diverse tulburări şi dereglări a stării generale până când organismul se adaptează singur la scăderea producţiei de estrogen. Deficientul de estrogeni şi simptomele sale de climacteriu sunt reduse rapid si cu sigur prin administrarea regulata a hormonilor insuficienţi. Plasturele Climara creste estradiolul sanguin. Ajunge in circulaţia sanguina prin piele, transdermie şi duce la un nivel hormonal constant.

Compoziţie Climara:

Plasture de 12.5 cm pătraţi conţine 3.9 mg estradiol


Contraindicaţii:

Sarcina; alăptare; tumori suspectate sau existente ale uterului, sânilor sau ovarelor; endometrioza; severe disfuncţii hepatice; procese trombembolice existente sau anterioare (tromboflebite, tromboze); diabet sever cu modificări vasculare; anemia cu celule in secera; modificări ale metabolismului lipidic; antecedente de herpes gestaţional; otoscleroza cu deteriorări in timpul sarcinii; icter sau mâncărime persistenta intr-o sarcina anterioara.
Motive de întrerupere imediata tratamentului:
-apariţia pentru prima oara a unor cefalei cu caracter de migrenă sau apariţia mai frecventa a unor cefalei severe neobişnuite,
- tulburări de percepţie apărute brusc (tulburări de vedere şi de auz, la primele semne de  tromboflebita sau tromboembolie (de exemplu, dureri neobişnuite in gambe,
- respiraţie dureroasa sau tuse fără motiv clar, dureri toracice,
- înainte cu 6 săptămâni de operaţii programate, in caz de imobilizare,
- la apariţia unui icter, hepatita, prurit generalizat,
- creşterea frecventei crizelor epileptice, creşterea semnificativa a tensiunii arteriale,
- sarcina.
Medicul trebuie informat daca se administrează în mod regulat alte preparate (ex. Barbiturice, fenilbutazona, hidantoina, rifampicina. Se poate modifica necesarul de antidiabetice orale sau insulina.


Reacţii adverse:

Sunt posibile următoarele efecte secundare:
Sistem genito-urinar - modificări ale poziţiei vezicii urinare, sângerări vaginale intermenstruale, creşterea dimensiunilor fibromului uterin, alterarea cantităţii de mucus cervical. Sâni - tensiune mamară, mărire.
Gastrointestinale - greata, durere abdominala, balonare, icter colestatic.
Pielii - cloasma sau melasma care poate fi persistenta. In cazuri individuale pot apare dermatita alergica de contact, prurit post-inflamator, exantem generalizat.
Sistemului nervos central - cefalee, migrena, ameţeala.
Diverse - modificări ale greutăţii corporale, agravarea porfiriei, edeme, modificări ale libidoului.
Efect secundar cel mai frecvent raportat este iritaţia la locul aplicării
Administrarea prelungita doar a estrogenilor în climacteriu poate induce apariţia hiperplaziei de endometru  şi creşterea riscului de cancer endometrial.

Mod de administrare:

Înainte de a începe tratamentului cu Climara, este necesar un examen medical general şi ginecologic (inclusiv examinarea sânilor şi citologia cervicala) şi exclusa existenta unei sarcini. Ca o precauţie, trebuie efectuate controale la un interval de aproximativ 6 luni. Tratamentul cu Climara începe prin, aplicare unui plasture pe piele pe o zona inferioara a corpului o data pe săptămână. Numai medicul poate recomanda doza minima efectiva necesara ameliorării simptomelor. Medicul va recomanda daca este necesara întreruperea tratamentului pentru o săptămână la 3 săptămâni de aplicare. După îndepărtarea foliei protectoare, partea adeziva a Climara se aplică pe o piele curata şi uscata. Climara sau Climara forte nu se aplica pe sâni. Locurile de aplicare se vor rota cu un interval de cel puţin de o săptămână prin aplicarea pe o anumite zone. Locul pentru aplicarea plasturei nu poate fi iritat, cu leziuni sau intens seboreic. Linia din mijloc se va evita pana când învelişul compact va dezlipi plasturele. Plasture se va aplica imediat după deschiderea pungii şi după îndepărtarea foliei protectoare. Plasturele va fi presat ferm cu palma, pentru aproximativ 10 secunde, cu o atenţie specială ca are un contact bun, in special pe margini.. Daca plasturele este aplicat corect să poate face baia sau duşul obişnuit. Plasturele se poate dezlipi de pe piele daca apa băii este foarte fierbinte sau în sauna. În cazul in care plasturele cade, se va aplica un nou plasture pentru zilele ramase din intervalul de 7 zile de doză. Terapia numai cu estrogeni poate fi aplicată numai după histerectomie. In toate celelalte cazuri se va administra o doza de progesteron pentru 10-12 zile in fiecare luna. Daca a fost ales un regim continuu de tratament, administrarea progesteronului se va începe intr-un moment ales arbitrar (de ex. la începutul sau la sfârşitul lunii) şi se va repeta la intervale regulate de 4 săptămâni. Daca se alege un regim de tratament ciclic (3 săptămâni.), progesteronul se va administra in ultimele 10-12 zile ale ciclului. O sângerare ca de menstruaţie apare la 2-3 zile de la terminarea administrării de progesteron.


Prezentare:

Pachet conţine 4 plasturi. Pachet conţine 12 plasturi.

Climara Plasturi Menopauza opinii
Climara Plasturi Menopauza prospect
Climara Plasturi Menopauza componență
Climara Plasturi Menopauza dozare
Climara Plasturi Menopauza contraindicații
Climara Plasturi Menopauza preț
Climara Plasturi Menopauza înlocuitori
Climara Plasturi Menopauza înlocuitor
Climara Plasturi Menopauza echivalent
Climara Plasturi Menopauza înlocuitor mai ieftin
Climara Plasturi Menopauza dacă are efect
deficienta estrogenica hormoni
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Climara

Adăugați opinia despre Climara

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii