cafea-verde-cu-ghimbir-61 1. Cafea verde cu ghimbir -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Cafea verde cu ghimbir

CAFEA VERDE CU GHIMBIRCAFEA VERDE CU GHIMBIR
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Crisnatura
Forma: pulbere
Preț: 14.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Cafea verde cu ghimbir

Cafea verde cu ghimbir, 250 g

Indicații:

Cafeaua verde ajută la diminuarea riscului dezvoltării diabetului, la buna funcționare a ficatului, îmbunătățește sistemul imunitar, detoxifică organismul, previne obstrucționarea vaselor de sânge și diminuează aspectul inestetic al celulitei. Boabele crude de cafea sunt bogate în acid clorogenic, care accelereză matabolismul și inhibă absorbția zahărului în organism.

Cafeaua verde conține cantități importante de antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi și pot preveni cancerul.
Reglează metabolismul, poate ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite și acționează ca un tonic pentru activitatea cerebrală.

Compoziție Cafea verde cu ghimbir:

Cafea 100% Arabica

Pulbere de ghimbir

Acțiune farmacologică:

 Efecte benefice asupra aparatului cardiovascular si asupra hipertensiunii arteriale: acizii clorogenici scad nivelul de homocisteina si tensiunea crescuta. In plus, cafeaua verde nu determina intoxicatie cofeinica in dozele uzuale, deci inima nu este supusa unor eforturi suplimentare. Reactivitatea vasculara este crescuta de cafeaua verde, iar rata cardiaca, este diminuata.
Detoxifiere: Un studiu realizat la universitatea japoneza din 大阪 a demonstrat proprietatea cafelei verzi de a ajuta la eliminarea a 23 tipuri toxine din organim.
– Efecte benefice impotriva dibetului zaharat: au fost semnalate mai multe mecanisme de actiune, dar cel mai probabil pare a fi cel de stimulare a sensibilitatii la insulina.
– Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. S-a demonstrat că, persoanele care a uconsumat cate o ceasca de cafea verde cu 30 minute inainte de a invata au avut un grad de retinere al informatiei cu 46% mai ridicat decat al persoanelor care nu au consumat cafea verde.
– Proprietati antinflamatoare, antipiretice si antiseptice: cafeaua verde este un „dezinfectant” natural puternic si poate fi utila in lupta cu bacteriile si virusurile.
– Efecte de energizare a organismului si antidepresive.
– Proprietati antihiperlipemice: extractul de cafea verde scade nivelul de colesterol rau si creste pe cel bun.

Contraindicații:

Suplimentul alimentar, nu poate fi folosit de femeile insarcinate, cele care alăptează, cei care sufera hipertensiune arterială, cei care are probleme de somn, și, în general cei cu o excitabilitate crescută a sistemului nervos.

 

Mod de administrare:

Puneti intr-un ibric 250 ml de apa, apoi adaugati 1-2 lingurite de cafea macinata. Aduceti totul la punctul de fierbere apoi lasati sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute. Lasati sa se raceasca si apoi adaugati un varf de lingura/cutit de ghimbir. Pentru slabire trebuie sa consumati 2-3 cani pe zi, inainte de cele trei mese principale.

Prezentare:

Pachet pulbere fină, omogenă, fără aglomerări

Cafea verde cu ghimbir opinii
Cafea verde cu ghimbir prospect
Cafea verde cu ghimbir componență
Cafea verde cu ghimbir dozare
Cafea verde cu ghimbir contraindicații
Cafea verde cu ghimbir preț
Cafea verde cu ghimbir înlocuitori
Cafea verde cu ghimbir înlocuitor
Cafea verde cu ghimbir echivalent
Cafea verde cu ghimbir înlocuitor mai ieftin
Cafea verde cu ghimbir dacă are efect
buna functionare a ficatului sistem imunitar detoxifiere accelerarea metabolismului inhibarea absorbtiei de zahar hipertensiune arteriala antioxidanți acid clorogenic
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Cafea verde cu ghimbir

Adăugați opinia despre Cafea verde cu ghimbir

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii