tonic-capilar-2705 1. Tonic Capilar -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Tonic Capilar

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: produs cosmetic
Producător: DACIA PLANT
Forma: tonic cosmetic
Preț: 10.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Tonic Capilar

 Tonic Capilar, 50ml

Tonic Capilar este un produs natural recomandat pentru pastrarea sanatatii si stralucirii parului. Pentru regenerarea parului se recomanda tratamente naturale cu plante care hranesc atat radacina, cat si firul de par, imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul scalpului, distrug microorganismele patogene, reduc excesul de sebum, elimina pruritul (mancarimea) si stimuleaza cresterea acestuia. Pe langa tratamentul local se recomanda administrarea interna a unor plante si/sau produse naturale cu continut ridicat de vitamine si saruri minerale, pentru corectarea carentelor ce apar in urma unui aport alimentar deficitar.

Compozitie Tonic Capilar

Ingrediente: Apa purificata, alcool etilic 75% vol., ardei-iute (Capsicumannuum) - fructe (20%), mesteacan (Betula pendula) - frunze (20%), brusture (Arctiumlappa) - radacina (15%), urzica (Urtica dioica) - parti aeriene (15%), lavanda (Lavandulaangustifolia) - flori (10%), musetel (Matricariachamomilla) - flori (10%), propolis (10%).

Actiune: mentinerea sanatatii parului si scalpului.

 

Indicatii: alopecie, caderea parului, matreata, seboree si prurit la nivelul pielii capului, micoze, eczeme.

 

Mod de administrare:
- Se recomanda 2-3 administrari pe saptamana. Se aplica local si se frictioneaza pielea capului, dupa care se lasa timp de minim 30 minute, apoi se spala capul cu sampon.
- Pentru o regenerare rapida a parului se poate recurge la aplicarea locala a unui amestec format din: 2-3 lingurite de TONIC CAPILAR, 1-2 galbenusuri de ou si 3-6 linguri de apa. Dupa omogenizare, preparatul se aplica pe pielea capului si se lasa sa actioneze timp de minim 15 minute, dupa care se spala capul cu sampon. Se recomanda 2-3 administrari pe saptamana.

 

Prezentare:

50ml

Tonic Capilar opinii
Tonic Capilar prospect
Tonic Capilar componență
Tonic Capilar dozare
Tonic Capilar contraindicații
Tonic Capilar preț
Tonic Capilar înlocuitori
Tonic Capilar înlocuitor
Tonic Capilar echivalent
Tonic Capilar înlocuitor mai ieftin
Tonic Capilar dacă are efect
regenerare rapida a parului mentinerea sanatatii parului si scalpului
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Tonic Capilar

Adăugați opinia despre Tonic Capilar

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii