brow-64 1. Brow -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

Brow

BrowBrow
(3 opinie)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: produs cosmetic
Producător: Orphica
Forma: ser
Preț: 170.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Site: realash.ro

Descrierea produsului Brow

BROW, ser pentru sprâncene, 4 ml

Sprâncenele dese și bine definite sunt în permanență la modă. Formula BROW stiulează creșterea sprâncenelor și îmbunătățește aspectul lor general. Datorită acestui produs sprâncenele devin mai groase, mai rezistente și mai pline.

BROW este un ser care a fost foarte bine primit pe piața cosmeticelor. Serul trebuie utilizat în jur de 8-12 săptămâni. Acest produs este dedicat numai pentru îngrijirea sprâncenelor.

Compoziție Brow:

peptide active = îngrijesc, întăresc și stimulează creșterea firului de păr
extract de ginseng = supranumit și „rădăcina vieții și a tinereții veșnice„ deoarece îmbunătățește circulația sângelui în piele stimulând astfel creșterea firelor de păr.

Mod de aplicare:
1. Cu ajutorul unui demachiat șterge machiajul și asigură-te că sprâncenele sunt curate și uscate.
2. Serul trebuie aplicat cu ajutorul pensulei de aplicare anexate produsului, începând din partea interioară a sprâncenei spre partea exterioară a acesteia.
3. Lăsați să se usuce și după un timp admirați rezultatele.

Cu scopul de a obține efecte cât mai bune se recomandă utilizarea produsului pe o perioadă de 8-12 săptămâni în fiecare zi seara după demachiere.

Brow opinii
Brow prospect
Brow componență
Brow dozare
Brow contraindicații
Brow preț
Brow înlocuitori
Brow înlocuitor
Brow echivalent
Brow înlocuitor mai ieftin
Brow dacă are efect
stimularea creșterii sprâncenelor îngrijirea sprâncenelor ser pentru sprâncene
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Brow

adăugat: 10 Ianuarie 2017
autor: Moni
Evaluare:
Folosesc de ceva timp acest produs și sunt foarte multumită. Un mare plus este faptul că acest intensificator poate fi folosit pe sprâncenele vopsite cu henna (bineînțeles nu imediat după vopsire). Îl recomand cu toată responsabilitatea.
Scrieți comentariul
adăugat: 10 Ianuarie 2017
autor: Alina
Evaluare:
Eu am comandat acest intensificator prin allegro deoarece am vazut că are opinii foarte bune. Pachetul l-am primit foarte repede și au trecut deja 2 săptămâni de când folosesc acest produs. Fantastic. Sprâncenele mele sunt mai dese și mult mai închise la culoare. Sunt încântată de rezultat.
Scrieți comentariul
adăugat: 10 Ianuarie 2017
autor: Sabina
Evaluare:
Sprâncenele mele erau atât de rare că aproape invizibile. Nu suport să am linie desenată pe linia sprâncenelor și de aceea am tot căutat un produs care îmi va permite să am sprâncene frumoase în scurt timp și pe o perioadă lungă de timp. Am dat peste Brow și sunt super mulțumită. Merită banii care trebuie cheltuiți.
Scrieți comentariul

Adăugați opinia despre Brow

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii