breastfast-69 1. BreastFast -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

BreastFast

BreastFastBreastFast
(3 opinie)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător:
Forma: capsule
Preț: 199.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Site: breastfast.ro

Descrierea produsului BreastFast

BreastFast, 90 capsule

Breastfast, este o compoziție de ingrediente organice și compuși naturali elaborată științific, utilizată de oameni de sute de ani. BreastFast permite menținerea unui nivel optimal al anumitor ingrediete nutritive în organism, ceea ce are influență pozitivă asupra mărimii sânilor fără reacții adverse sau complicații.

Compozitie BreastFast:

Semințe de schinduf, semințe de fenicul, L-tirozină, extract de păpădie, rădăcină DongQuai. Ingrediente strat exterior: celuloză microcristalină (material de umplutură), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), gelatină.

Indicații:


Suplimentul este destinat în exclusivitate pentru femei. Este un preparat sigur, natural, dar având în vedere influența pe care o are asupra metabolismului nu poate fi administrat femeilor gravide și nici celor care sunt supuse unui tratament în spital. BreastFast nu poate fi folosit, de asemenea, în perioada anterioară maturizării naturale.

Actiune:


Datorită ingredientelor cuprinse în suplimentul nutritiv, acesta garantează mărirea sânilor. Compoziția unică sprijină utilizarea și consolidarea acțiunii vitaminelor și mineralelor care sunt consumate în timpul meselor din fiecare zi. Dieta adecvată bogată în fructe, legume, semințe de cereale și proteine ajută BreastFast în îndepărtarea impurităților și absorbția de substanțe nutritive, care sunt esențiale pentru îmbunătățirea sănătății, a unei condiții mai bune și creșterea metabolismului țesutului glandular – ceea ce duce la mărirea sânilor. Acest supliment sprijină, de asemenea, curățarea organismului de toxine.
Statisticile de pe urma ultimelor teste clinice asupra suplimentului BreastFast, au confirmat că 91% din femeile care au utilizat BreastFast, au observat o creștere semnificativă a sânilor în primele 3 săptămâni de utilizare, iar 97% au obținut efectul de mărire cu cel puțin o mărime în timp de 3 luni. Creșterea medie a fost de 5-12 cm în perioada recomandată a curei, și anume, 180 de zile. Rezultatele au fost elaborate pe baza recenziilor femeilor care au trecut testele din cadrul institutului cât și pe baza sondajelor realizate printre persoanele care au utilizat BreastFast pentru propriile nevoi.


Mod de administrare


Trebuie administrate 2-3 cps./zi în timpul mesei, cu un pahar cu apă. După atingerea efectului așteptat, este recomandată micșorarea sistematică a dozei, cu scopul de a menține efectele satisfăcătoare. 

BreastFast opinii
BreastFast prospect
BreastFast componență
BreastFast dozare
BreastFast contraindicații
BreastFast preț
BreastFast înlocuitori
BreastFast înlocuitor
BreastFast echivalent
BreastFast înlocuitor mai ieftin
BreastFast dacă are efect
marirea sanilor creșterea metabolismului țesutului glandular curățarea organismului de toxine
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre BreastFast

adăugat: 09 Ianuarie 2017
autor: Costi
Evaluare:
Este incredibil cat de mult a evaluat medicina. Breastfast mareste sanii in mod natural si fara efecte secundare. Extraordinar!!!!!!!!!!!
Scrieți comentariul
adăugat: 09 Ianuarie 2017
autor: Gabi
Evaluare:
Dintotdeauna mi-am dorit sa am sani mai mari si mai fermi. Sunt fericita ca am reusit sa imi indeplinesc visul cu ajutorul tratamentului Breastfast. Il recomand tuturor femeilor care doresc sa aiba sani frumosi.
Scrieți comentariul
adăugat: 09 Ianuarie 2017
autor: Loreta
Evaluare:
Acum pot purta rochii cu decolteu mare!!!!! De abia astept sa merg la shopping si sa imi cumpar in sfarsit sutiene frumoase....pentru femei........ nu pentru adolescente!!!!!!!!!!!!!!
Scrieți comentariul

Adăugați opinia despre BreastFast

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii