bonexio-214 1. Bonexio -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii
Sunteți aici:
> > >

Bonexio

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Health Advisors
Forma: -
Preț: 46.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Bonexio

Indicații:
Bonexio este o combinatie unica si moderna de substanţe active care functioneaza diferit fata de celelalte tratamente pentru osteoporoza,deoarece contine vitamina k2 – ultima inovatie in materie de vitamine, fundamentata in mod stiintific prin studii medicale ca fiind esentiala pentru matricea osoasa si sistemul cardiovascular. Bonexio ajuta la oprirea procesului de pierdere a masei osoase, crescand densitatea osoasa si reducand riscul de fracturi non-vertebrale si calcifierea arteriala, avand un profil farmacodinamic deosebit si favorabil, fara interactiuni farmacocinetice deoarece.

Compuși principali:
MK7 pastreaza microarhitectura osoasa; MK7 este forma de vitamina K2 cea mai bio-disponibila si bio-activa, pastrandu-se cel mai indelungat in organism; Isi pastreaza eficacitatea asupra sistemului osos chiar si la doze foarte mici, mentinand siguranta cardiovasculara; Este rapid absorbita de intestine; MK-7 este singura vitamina K2 care nu interfereaza cu medicatia anticoagulanta (antiagregantele plachetare si anticoagulante), nu are efecte adverse iar la doze mici (45 µg/zi) spre deosebire de alte produse (45mg/zi), efectul este mai intens

Prezentare:
Flacon cu 30 comprimate

Bonexio opinii
Bonexio prospect
Bonexio componență
Bonexio dozare
Bonexio contraindicații
Bonexio preț
Bonexio înlocuitori
Bonexio înlocuitor
Bonexio echivalent
Bonexio înlocuitor mai ieftin
Bonexio dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Bonexio

Adăugați opinia despre Bonexio

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii