astragalus-extract-340 1. Astragalus extract -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Astragalus extract

(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: DVR Pharm
Forma: -
Preț: 23.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.

Descrierea produsului Astragalus extract

 

 

Astragalus extract

 

Rădăcina acestei plante este folosită pe cale largă în medicina tradiţională chineză, unde este considerată un imunostimulent cu adevărat redutabil. Sutele de studii ştiinţifice care i-au fost dedicate au confirmat valoarea nu doar ca imunostimulent, ci și ca antitumoral, stimulent al capacitaţii de regenerare a organismului și antitumoral.

 

Susţine sistemul imunitar ajuta la detoxifierea organismului în urma contaminării cu poluanţi chimici ajută la funcţionarea normală a ficatului și a sistemului endocrin.

 

Compoziţie:

 

Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, extract hidroalcoolic 4:1: 200mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcina, pulbere: 200mg; capsula tare de gelatina.

 

Mod de administrație:

 

Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi, pe stomacul gol.

 

Indicaţii:

 

Gripe, raceli, complicaţii bronho-pulmonare a acestora, tuberculoză pulmonară sau osoasă, astm (are și efect imunomodulator) boală canceroasă, chimioterapia folosită în boala canceroasă boli infecţioase cronice: hepatita virală, HIV, cistite recidivante, sinuzită cronică tulburări de circulaţie periferica tulburări circulatorii la nivel cerebral afecţiuni nervoase degenerative

 

Contraindicaţii:

 

Poate interacţiona cu imunosupresive, corticosteroizi, anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina, agenţi trombolitici, interferon, la administrarea concomitenta. A se întrerupe administrarea produsului înainte de orice intervenţie chirurgicală, existând riscul creşterii sângerării.

 

 

 

 

Astragalus extract opinii
Astragalus extract prospect
Astragalus extract componență
Astragalus extract dozare
Astragalus extract contraindicații
Astragalus extract preț
Astragalus extract înlocuitori
Astragalus extract înlocuitor
Astragalus extract echivalent
Astragalus extract înlocuitor mai ieftin
Astragalus extract dacă are efect
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Astragalus extract

Adăugați opinia despre Astragalus extract

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii