4-bones-178 1. 4 Bones -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Produse similare

4 Bones

4 Bones4 Bones
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător: Sun Medic
Forma: tablete
Preț: 33.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 30 buc.

Descrierea produsului 4 Bones

4 Bones, 30 tbl.

Indicaţii:
4 BONES este un produs pentru menţinerea densităţii osoase, ajuta la buna funcţionare a sistemului nervos şi muscular. Produsul este indicat in :carenţă de calciu, ca supliment alimentar pentru creşterea aportului de calciu pentru menţinerea stării de sănătate a oaselor, oboseală excesivă, pentru femei însărcinate, care alăptează, la menopauză.

Compoziţie 4 Bones:

  • Calciu total 500,2 mg (sub formă de Carbonat de calciu 1000 mg,
  • Citrat de calciu 200 mg,
  • Hidroxiapatită Microcristalină Complex 150 mg,
  • Fosfat de calciu bibazic 85 mg)
  • Vitamina D3 (stabilizată) 2 mg
  • Magneziu 40 mg (sub formă de Oxid de magneziu)
  • Mangan 1,8 mg (sub formă de Sulfat de mangan monohidrat)
  • Zinc 7,5 mg (sub formă de Sulfat de zinc monohidrat)
  • Cupru 1,5 mg (sub formă de Sulfat de cupru pentahidrat)
  • Excipienţi: Amidon de porumb, Propil paraben, Metil paraben, Borax (E 285), Crospovidonă, Talc purificat, Stearat de magneziu, Gelatină, Glicerină, Colorant Brilliant Blue FCF, Dioxid de titan (E 171), Apă purificată.

Calciu este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul omenesc. Aproape întreaga cantitate de calciu din corp este fixată în oase şi dinţi iar restul este distribuit în ţesuturi şi în lichide biologice. Funcţia principală a calciului în organism este să consolideze şi să menţină în stare bună de funcţionare scheletul şi dinţii. Absorbţia calciului se face în prezenta unei cantităţi suficiente de vitamina D.
Vitamina D3 are rol deosebit de important în menţinerea concentraţiei serice de calciu şi fosfor în limite normale. Magneziu are rol în metabolismul vitaminei C, al calciului, fosforului, sodiului şi potasiului. Este esenţial pentru buna funcţionare a muşchilor şi nervilor.
Magneziu împiedică formarea depunerilor de calciu, constituie un factor de creştere, un tonic general, regenerator celular, echilibrant psihic şi drenor hepatic. Contribuie la menţinerea sistemului cardiovascular sănătos, previne atacurile de cord. Are acţiune antidepresivă, menţinerea sănătate a pielii, oaselor şi a cartilagiilor, menţine în parametrii normali zahărul din sânge; este important pentru activarea enzimei antioxidante.
Zinc este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a vederii, gustului, mirosului şi a pielii. Joacă un rol important în fertilitate, sinteza de proteine şi regularizarea zahărului din sânge.
Cupru este necesar pentru producerea de ATP, a celulelor roşii şi a colagenului, dezvoltarea normală a oaselor, a creierului şi a nervilor tisulari.


Mod de administrare:

1-2 tablete pe zi


Prezentare:

30 tablete

4 Bones opinii
4 Bones prospect
4 Bones componență
4 Bones dozare
4 Bones contraindicații
4 Bones preț
4 Bones înlocuitori
4 Bones înlocuitor
4 Bones echivalent
4 Bones înlocuitor mai ieftin
4 Bones dacă are efect
densitate osoasă sănătatea oaselor
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre 4 Bones

Adăugați opinia despre 4 Bones

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii