alcachofa-de-laon-135 1. Alcachofa De Laon -Opinii - Preț - Medimeu.ro
60 opinii Despre medicamente, suplimente și produse cosmetice
3 074 produse în 142 categorii

Alcachofa De Laon

ALCACHOFA DE LAONALCACHOFA DE LAON
(0 opinii)
Citiți opinia despre produs »
Tipul: Supliment alimentar
Producător:
Forma: soluție
Preț: 194.00 ron Prețul de vânzare cu amănuntul a produsului, sugerat de către producător. Prețul poate varia în funcție de punctul de vânzare.
Ambalaj: 14 buc.

Descrierea produsului Alcachofa De Laon

Alcachofa De Laon

Indicaţii:


Acest supliment alimentar favorizează procesul de depunere a glicogenului în ficat şi accelerează procesul de eliminare a urinei, este indispensabilă în transformarea hidraţilor de carbon în lipide, prin ce sunt obţinute surse suplimentare de energie.
Eficacitatea pentru Alcachofa de Laon este întărită şi de alte ingrediente, pe lângă anghinare şi vitamine, care aduc beneficii suplimentare organismului, cum ar fi:

Compoziție Alcachofa De Laon:

  • Vitamina B1 importantă în metabolismul proteinelor şi al glucidelor, în funcţionarea normală a sistemului nervos central, cu precădere, a celui periferic, a aparatului digestiv şi a glandelor endocrine, în absorbţia intestinală a grăsimilor;
  • Vitamina B2 este necesară pentru vindecarea şi menţinerea pielii frumoase si sănătoase şi a sistemului tegumentar,  este benefică pentru păr, unghii şi ochi. Ajută organismul la echilibrarea acidităţii.
  • Vitamina B6 ajută la formarea hemoglobinei, ajută metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor, fiind şi stimulent muscular. Are un rol important în buna funcţionare a sistemului nervos , a măduvei osoase, producerea de globule roşii şi de anticorpi.
  • Vitamina B12 participă activ la metabolismul proteinelor, lipidelor și glucidelor; contribuie la funcţionarea normală a celulelor, în special a celor din măduva osoasă; are rol benefic asupra sistemului nervos şi a tractului gastrointestinal. Joacă rol esențial în formarea globulelor roșii la nivelul oaselor, în sinteza proteinelor care participă la edificarea diferitelor țesuturi.
  • Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care transmit influxului nervos) în metabolismul glucozei, al colagenului, acidului folic și  anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Mod de administrare:

Câte 1 sticluță în fiecare dimineață.

Prezentare:

Cutie cu 14 sticluțe pentru 2 săptămâni.

Alcachofa De Laon dacă are efect
Alcachofa De Laon opinii
Alcachofa De Laon prospect
Alcachofa De Laon componență
Alcachofa De Laon dozare
Alcachofa De Laon contraindicații
Alcachofa De Laon preț
Alcachofa De Laon înlocuitori
Alcachofa De Laon înlocuitor
Alcachofa De Laon echivalent
Alcachofa De Laon înlocuitor mai ieftin
accelerarea diurezei sinteza proteinelor metabolismul proteinelor
Extinde descrierea completă și compoziția produsului »

Opinia despre Alcachofa De Laon

Adăugați opinia despre Alcachofa De Laon

Selectați evaluarea și scrieți o scurtă justificare

Selectați evaluarea
Evaluare:

Introduceți corect conținutul opiniei [min. 60 semne]În ce mod se scrie opinia autorului ?

Exemplu: Scrieți-ne dacă ați fost mulțumiți de produsul dat, cât timp îl utilizați, care sunt argumentele pro și contra, observați efectele după aplicarea produsului și dacă l-ați recomanda sau nu. Ne-ar părea bine dacă ne ve-ți comunica câți ani aveți și ce tulburări de sănătate vă deranjează. Opinia Dvs. este foarte importantă pentru ceilalți utilizatori. Vă mulțumim.
A rămas 60 din 60 semne

Introduceți corect Prenumele dvs.Prenumele dumneavoastră:

Comentariu la opinia utilizatorului
Prenumele dumneavoastră:
Medimeu.ro este o bază de opinii fiabile despre medicamente 60 opinii medicamente, suplimente și produse cosmetice 3 074 din producte în 142 categorii